یحیی گل محمدی هدف پرسپولیس در بازی با ملوان را لو داد
یحیی گل محمدی : پرسپولیس مقابل ملوان به دنبال سه امتیاز است ؛ جایگاه ملوان اینجای جدول نیست

یحیی گل محمدی با بیان اینکه جایگاه ملوان اینجای جدول نیست مدعی شد که پرسپولیس در بازی فردا به دنبال سه امتیاز است.
سرمربی تیم پرسپولیس تهران درباره رویارویی با ملوان در بازی خارج از خانه صحبت کرد.
یحیی گل محمدی درباره تقابل با ملوان گفت:
خیلی خوشحالم که در این شهر خوب با مردمان خوب هستم. همیشه رقابت بین پرسپولیس و ملوان جذاب بود. از قدیم جذاب بود و همه فوتبالدوستان خاطرات خوبی از این تقابل دارند.
وی ادامه داد:
با توجه به شرایطی که وجود دارد و هفته دهم لیگ است و شرایط جدول ایجاب می کند قطعا سه امتیاز اولین هدف ماست. آن سمت هم ملوان با توجه به اینکه در جدول نیازمند امتیاز است، به نظرم تقابل این دو انگیزه باعث انجام فوتبال خوبی خواهد شد. با توجه به فوتبالی که از ملوان دیدم حق این تیم اینجای جدول نیست و شایسته رتبه بهتری هستند.
سرمربی پرسپولیس با اشاره به شرایط حریف خود گفت:
شاید یک مقدار آن تجربه ای که باید داشته باشند، نداشتند. با این حال تیم خوب و باانگیزه ای هستند. ما هم آماده هستیم و سعی کردیم تمرینات خوبی را پیش از این بازی داشته باشیم و امیدوارم فردا شاهد یک نمایش خوب از سوی تیم خودمان باشیم و سه امتیاز این بازی را کسب کنیم.


تأکید یحیی گلمحمدی بر لزوم اعتماد پرسپولیس به سرمربی فعلی
تلاش ستاره محبوب پرسپولیس برای بازگشت به ترکیب ثابت این تیم
حمایت تمام قد علی پروین از پیشکسوتان فوتبال ایران + جزئیات
پیشنهاد ویژه پرسپولیس برای برگزاری جام حذفی
سنگ تمام ویژه پیشکسوت پرسپولیس برای تیم مهدی تارتار + جزئیات
بازگشت ستاره محبوب پرسپولیس به تمرینات گروهی این تیم پس از گذراندن دوران مصدومیتش









