خداحافظی ساپینتو با دو ستاره محبوب استقلال در نیم فصل
ارسلان مطهری و عزیزبک آمانوف خروجی های استقلال در نیم فصل

به نظر می رسد سرمربی استقلال قصد دارد در نیم فصل به جای دو بازیکن نامدار خود، بازیکنان جدیدی جذب کند.
آنطور که از نیمکت نشینی های متوالی ارسلان مطهری و عزیزبک آمانوف مشخص است، ریکاردو ساپینتو در نیم فصل این ۲ بازیکن را دوباره در لیست مازاد تیمش قرار خواهد داد.
عزیزبک آمانوف و ارسلان مطهری بازیکنانی هستند که در ابتدای فصل نامشان در لیست مازاد استقلال قرار گرفت اما آنها حاضر به جدایی نشدند و باشگاه مجبور شد آنها را در لیست نگه دارد.
با این حال این دو بازیکن در طول بازی هایی که از نیم فصل اول می گذرد، اصلا فرصت بازی پیدا نکرده اند و به نظر می رسد ریکاردو ساپینتو قصد دارد در نیم فصل خداحافظی محترمانه ای با آنها داشته باشد.
گفته می شود ساپینتو قصد دارد در پست ارسلان مطهری و آمانوف در نیم فصل بازیکن جذب کند و به همین دلیل جدایی آنها از تیم استقلال قطعی به نظر می رسد. هرچند ارسلان مطهری بارها گفته تا پایان می خواهد در استقلال بماند، حتی اگر سرمربی او را نخواهد!


مصدومیت بد موقع ستاره پرسپولیس را از ترکیب دور کرد
ترکیب استقلال برای دیدار آسیایی لو رفت
نقش هدایتگر جواد نکونام در گل نجاتبخش تراکتور مقابل نفتچی ازبکستان
حضور مدیران ارشد استقلال در بصره برای حمایت از تیم در دیدار آسیایی
تأکید یحیی گلمحمدی بر لزوم اعتماد پرسپولیس به سرمربی فعلی
تلاش ستاره محبوب پرسپولیس برای بازگشت به ترکیب ثابت این تیم









