کی روش تیم های آسیایی صعود کننده را لو داد
کارلوس کی روش : ایران و ژاپن محتملترین تیمهای آسیایی برای صعود هستند

کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی کشورمان دو شانس فوتبال آسیا برای صعود از مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۲ را معرفی کرد.
کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی کشورمان دو شانس فوتبال آسیا برای صعود از مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۲ را معرفی کرد.
کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی کشورمان در چند روز گذشته در قطر بود تا کمپ تیم ملی در ایام جام جهانی ۲۰۲۲ را زیر نظر قرار دهد.
کیروش در چند روز گذشته میهمان باشگاه الاهلی قطر بود که در این فصل شجاع خلیل زاده و حسین کنعانی زادگان دو مدافع ملی پوش ایرانی را در اختیار دارد.
کارلوس کی روش در نقل قولی کوتاه درباره اینکه کدام تیمها از میان ۶ تیم آسیایی حاضر در جام جهانی ۲۰۲۲ شانس صعود از مرحله گروهی را دارند، گفت:
به نظرم ایران و ژاپن محتملترین تیمهای آسیایی برای عبور از مرحله گروهی جام جهانی هستند.
تیم ملی ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با تیمهای ملی آمریکا، انگلیس و ولز رقابت می کند. اولین دیدار شاگردان کیروش در تاریخ ۳۰ آبان مقابل سهشیرها است.


غیبت ستاره تیم ملی روسیه در دو دیدار پیش روی این تیم مقابل نامیبیا و نیجریه
هشدار شاهرخ بیانی درباره آینده فوتبال ایران پس از شکست تیم امید
پیوستن هفت بازیکن تیم امید به اردوی تیم ملی بزرگسالان
تلاش ستاره محبوب سپاهان برای نخستین بازی ملی مقابل ازبکستان یا روسیه
دعوت امیر قلعهنویی از مهرههای جدید برای پست وینگر
پیام معنادار علی کفاشیان درباره عملکرد تیم ملی









