بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دلیل جریمه ۴۰۰ میلیون تومانی ریکاردو ساپینتو مشخص شد

دلاری بودن قرارداد ریکاردو ساپینتو با استقلال ، دلیل جریمه 400 میلیونی

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۱ | ۱۷:۲۲
ریکاردو ساپینتو در استقلال

کمیته انضباطی در یک تصمیم عجیب؛ ۴۰۰ میلیون تومان جریمه نقدی برای ریکاردو ساپینتو سرمربی تیم استقلال در نظر گرفت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

کمیته انضباطی در یک تصمیم عجیب؛ ۴۰۰ میلیون تومان جریمه نقدی برای ریکاردو ساپینتو سرمربی تیم استقلال در نظر گرفت.

این جریمه که بالاترین میزان جریمه نقدی برای یک مربی در تاریخ فوتبال ایران است در حالی برای سرمربی تیم استقلال در نظر گرفته شد که به اعداد و ارقام آن در آیین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال اشاره نشده است.

گفته می شود دلیل اتخاد این جریمه محاسبه آن با دلار بوده است. از آنجایی که ساپینتو به دلار با استقلال قرارداد امضاء کرده است کمیته انضباطی مبنتی بر قوانین بین المللی جریمه دلاری برای او در نظر گرفته است.

اگر جریمه ریکاردو ساپینتو با دلار لحاظ شود عدد استخراجی در فوتبال حرفه ای مرسوم است و محاسبه جریمه به ریال کمی عجیب و دور از انتظار است.

کمیته انضباطی پیش تر هم سایپنتو را به خاطر اتفاقات رخ داده در بازی با ملوان ۱۵۰ میلیون تومان جریمه کرده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *