بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دعوای شدید بر سر رونالدو ؛ فردیناند و کاراگر به جان هم افتادند

ریو فردیناند : دیگر این حرف را به رونالدو نزن کاراگر!

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 مهر 1401 | 9:34
ریو فردیناند

ریو فردیناند و جیمی کاراگر که هفته گذشته به خاطر کریستیانو رونالدو درگیری لفظی پیدا کرده بودند بار دیگر به خاطر ستاره پرتغالی با هم درگیر شدند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

ریو فردیناند و جیمی کاراگر که هفته گذشته به خاطر کریستیانو رونالدو درگیری لفظی پیدا کرده بودند بار دیگر به خاطر ستاره پرتغالی با هم درگیر شدند.

به گزارش پارس فوتبال، دعوای ریو فردیناند و جیمی کاراگر به خاطر کریستیانو رونالدو ادامه دارد. این دو ستاره سابق فوتبال انگلیس در روزهای گذشته در یک دعوای شدید توییتری بر سر رونالدو شرکت کردند و حالا بعد از گلزنی رونالدو در دیدار دیشب یونایتد مقابل اورتون در یک تنش رسانه‌ای جدید درگیر شدند.

رونالدو دیشب در جریان پیروزی ۲-۱ یونایتد مقابل اورتون گل پیروزی‌بخش تیمش را به ثمر رساند. این هفتصدمین گل باشگاهی ستاره پرتغالی بود و پوشش رسانه‌ای گسترده‌ای داشت.

در دعوای هفته گذشته کاراگر و فردیناند، ستاره سابق منچستریونایتد به کاراگر گفت به خاطر اینکه رونالدو با او دست نداده همچنان ناراحت است. کاراگر که از این جمله عصبانی شده بود ریو را به عنوان پادوی رونالدو توصیف کرد و گفت کریستیانو به او خط می‌دهد.

دعوای این دو امروز بار دیگر آغاز شد. فردیناند به بهانه گلزنی رونالدو در دیدار دیشب یونایتد گفت منتقدین رونالدو حالا دیگر باید به او احترام بگذارند. فردیناند گفت:

می‌گویند کریس پرس نمی‌کند. بس است دیگر، این بهانه را کنار بگذارید. جیمی کاراگر، با تو هستم. دیگر نمی‌خواهم این جمله را بشنوم. وقتی دیشب آن گل زده شد خیلی خوشحال شدم چون می‌بینم خیلی‌ها به رونالدو بی‌احترامی می‌کنند. کسی که فصل گذشته ۲۴ یا اگر اشتباه نکنم ۲۶ گل برای تیمش زده نمی‌تواند مشکل تیم باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *