دو ستاره استقلالی در آغوش یاغی پرسپولیس + سند
دیدار و عکس یادگاری شیخ دیاباته با بابک مرادی و داریوش شجاعیان

شیخ دیاباته مهاجم اهل مالی پرسپولیس دیدار گرمی با داریوش شجاعیان و بابک مرادی همتیمیهای سابقش در استقلال داشت.
عصر روز گذشته دو تیم پرسپولیس و هوادار در قالب یک بازی تدارکاتی به مصاف هم رفتند تا بازیکنانی که در هفته هشتم در ترکیب اصلی و لیست بازی قرار نداشتند آمادگی خود را حفظ کنند.
در حاشیه این بازی دیدار گرم و صمیمانهای میان داریوش شجاعیان، بابک مرادی و شیخ دیاباته صورت گرفت. شیخ با پرسپولیسی شدن آخرین یاغی فوتبال ایران شده است؛ داریوش شجاعیان و بابک مرادی نیز پس از جدایی از استقلال راهی هوادار تهران شدند و فوتبال خود را در این تیم تهرانی ادامه میدهند.
این سه بازیکن که زمانی در استقلال همتیمی بودند در آغوش هم عکسی به یادگار گرفتند. این بازی دوستانه با نتیجه یک بر یک به پایان رسیده بود.
شیخ دیاباته همچنان تمرینات اختصاصی خود را پیگیری میکند و باید دید از چه زمانی قادر به همراهی پرسپولیس خواهد بود.



ستاره جدا شده پرسپولیس در تمرین نساجی مازندران حضور پیدا کرد + عکس
انتقال قرضی ستاره جوان پرسپولیس به نساجی در پایان بازار تابستانی + عکس
ستاره ۲۶ ساله با پیراهن گلگهر در لیگ بیستوششم به میدان میرود + عکس
گزارش رسمی از عملکرد مالی باشگاه پرسپولیس؛ درآمد چند میلیارد تومانی در مردادماه + عکس
ملوان ستاره جدید به خدمت گرفت + عکس
پیام معنادار رامین رضاییان برای هواداران تیم فوتبال فولاد + عکس









