خشم ستاره استقلال از ساپینتو
نارضایتی سیاوش یزدانی از نیمکتنشینی

ستاره فصل گذشته تیم فوتبال استقلال از نیمکت نشینی در این تیم کلافه شده است.
سیاوش یزدانی فصل گذشته بهترین مدافع لیگ برتر بود و حتی به تیم ملی نیز دعوت شد و شاید اگر مصاحبه جنجالی وی بعد از یکی از دیدارهای استقلال در ورزشگاه دستگردی نبود او حتی شانس بازی در تیم اسکوچیچ را هم پیدا میکرد اما یزدانی که بحران سربازی را پشت سر گذاشته در این فصل حتی در یک بازی هم برای استقلال به میدان نرفته است.
سیاوش یزدانی این روزها از نیمکت نشینی کلافه و بی انگیزه است و در بازی گذشته استقلال و فولاد هم به دلیل مصدومیت در لیست تیمش حضور نداشت. یزدانی به نزدیکانش گفته از نیمکت نشینی در استقلال کلافه شده و اگر شرایط به همین منوال باشد برای آینده خود فکر جدیدی خواهد کرد.
با حضور عارف غلامی و سیلوا در این فصل بازی به مرادمند و یزدانی ۲ ستاره فصل قبل استقلال نرسیده و بعد از محرومیت جنجالی غلامی مرادمند در بازی گذشته فرصت پیدا کرد ۹۰ دقیقه برای تیمش مقابل فولاد بازی کند.


طعنه استقلال به مخالفان بازی یاسر آسانی
محل برگزاری بازی پرسپولیس و مس شهربابک تغییر کرد + جزئیات
خبری شنیده نشده از سربازی علیرضا بیرانوند + جزئیات
احتمال غیبت ستاره پرسپولیس در دیدار برابر مس شهربابک
تأکید علی تاجرنیا بر شایستگی استقلال برای قهرمانی لیگ نیمهتمام
افشاگری بیرانوند از نقشه نقلوانتقالاتی تراکتور









