جدایی مربی اروپایی استقلال قطعی شد
جدایی گابریل پین از استقلال در پایان فصل

قرارداد گابریل پین دستیار ایتالیایی فرهاد مجیدی امسال به پایان می رسد و او تمایلی به تمدید با استقلال ندارد.
قبل از دیدار استقلال مقابل الهلال در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، گابریله پین مربی سرشناس ایتالیایی به کادر فنی استقلال اضافه شد تا به فرهاد مجیدی کمک کند. پین که قرار بود در فصل گذشته به استقلال بیاید، به دلیل ممنوعیت حضور خارجی ها در فوتبال ایران نتوانست با آبی ها قرارداد ببندد ولی این فصل و با لغو این قانون، او به استقلال آمد.
خیلی ها معتقدند عملکرد خوب آبی ها در کارهای دفاعی به تمرینات حرفهای گابریل پین مربوط است واین مربی ایتالیایی نقش پررنگی در موفقیت این فصل استقلال دارد.
قرارداد پین با استقلال در پایان این فصل به پایان میرسد و شنیدههای ما حاکی از آن است که این مربی علاقهای به تمدید قراردادش با استقلال ندارد و قصد دارد از این تیم جدا شود. گفتنی است در اواسط فصل شایعه اختلاف مجیدی و پین به گوش رسید ولی این موضوع تکذیب شد


حواشی آبی پوشان تمامی ندارد
بازگشت ستاره کلیدی سپاهان در دیدار حساس برابر استقلال
درخشان به ناکامی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ اشاره کرد ؛ استراتژی اجرا نشد
تأکید پیشکسوت استقلال بر اهمیت عملکرد تیم در مسابقات حساس
شکایت باشگاه استقلال از کاپیتان پرسپولیس
سرمربی استقلال رامین رضاییان را نقره داغ کرد + جزئیات









