خبر خوش برای پرسپولیسی ها ؛ این بازیکن با انگیزه بازگشت !
حضور آل کثیر در تمرین پرسپولیس

آلکثیر، مهاجم مصدوم پرسپولیس پس از ماهها کیت تمرینی تیم محبوب خود را به تن کرد.
عیسی آلکثیر دوران منحصر به فردی را در پرسپولیس پشت سرگذاشته است. او پیش از شروع لیگ بیستم و و در لیگ قهرمانان آسیا برای اولین بار بازی با پیراهن پرسپولیس را تجربه کرد. درخشش در آسیا و زدن گلهای حیاتی او را خیلی زود محبوب کرد.
اما آلکثیر به دلیل خوشحالی گلش با محرومیت سنگین ۶ماهه مواجه شد و بازی در نیمه نهایی و فینال را از دست داد. او پس از پایان محرومیتش به ترکیب این تیم برگشت و با زدن گل سه امتیازی در دربی محبوبیت خود را در نزد هواداران پرسپولیس بیشتر کرد.
عیسی فصل پیش در بازی رفت مقابل شهر خودروکه در دیماه ۱۴۰۰ برگزار شد به شکلی تلخ با مصدومیت رباط صلیبی از رمین خارج شد اما چندماه زمان برد تا عیسی بپذیرد راهی جز جراحی ندارد.
با این حال این مهاجم جنوبی سعی کرد با تقویت عضلاتش به تمرینات گروهی برگردد اما یحیی گلمحمدی و کادرپزشکی سرخها هیچگاه چنین اجازهای به او ندادند تا سرانجام در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، عیسی زانوی خود را به تیغ جراحان بسپارد.
پرسپولیس در مدت غیاب عیسی برای جذب مهاجم تلاش بسیاری کرد که در نهایت یورگن لوکادیا و شیخ دیاباته جذب شدند. آلکثیر که حالا بعد از گذشت چند ماه به تمرینات پرسپولیس بازگشته امیدوار است با جلب رضایت کادرفنی و تمدید قراردادش دوباره بازی در تیم قرمزپوش پایتخت را تجربه کند.
لیست سرخپوشان هنوز جای خالی دارد و مشکلی از بابت تمدید قرارداد با عیسی آلکثیر وجود ندارد. باید دید این مهاجم از چه زمانی قادر به حضور در زمین خواهد بود.



حسرت بزرگ مهدی رحمتی با گل گهر سیرجان در آسیا + عکس
احتمال غیبت ستاره محبوب پرسپولیس در دیدار این تیم مقابل نساجی + عکس
تلاش ستاره محبوب پرسپولیس برای از دست ندادن مسابقات این تیم و تن دادن نهایی به جراحی + عکس
دروازه بان پرسپولیس پس از یک برد تاریخی در دربی شروع به کری خوانی کرد + عکس
پیام ویژه سرمربی استقلال برای هواداران آبی سوژه شد + سند
ستاره پرسپولیس با انگیزه بالا به دنبال طلسم شکنی + عکس









