پرسپولیس – گل گهر ؛ سوم مهر در استادیوم کاظمی
توافق پرسپولیس و گل گهر برای بازی تدارکاتی در روز سوم مهر

در شرایطی که دو تیم فولاد و پرسپولیس برای انجام دیدار تدارکاتی به استادیوم مشخصی نرسیدهاند، توافق نهایی برای دیدار تدارکاتی با گل گهر صورت گرفت.
در شرایطی که دو تیم فولاد و پرسپولیس برای انجام دیدار تدارکاتی به استادیوم مشخصی نرسیدهاند، توافق نهایی برای دیدار تدارکاتی با گل گهر صورت گرفت.
به گزارش پارس فوتبال، یحیی گل محمدی در راستای آماده سازی تیمش در روزهای تعطیلی لیگ قصد داشت دو دیدار تدارکاتی مقابل فولاد خوزستان و گل گهر سیرجان برگزار کند. دیدار اول تدارکاتی قرار بود با فولاد خوزستان و روز سه شنبه برگزار شود که البته هنوز دو تیم نتوانسته اند برای زمین بازی به نتیجه لازم برسند.
با این حال اکنون پرسپولیس و گل گهر سیرجان به توافق نهایی برای انجام دیدار تدارکاتی در تاریخ سوم مهر ماه در استادیوم شهید کاظمی دست یافتهاند و قرار است تقابل شاگردان یحیی گل محمدی و امیر قلعهنویی بدون حضور اصحاب رسانه و هواداران در این استادیوم برگزار شود.


ستاره های پرسپولیس روی لبه تیغ ؛ دردسر بزرگ برای اوسمار + جزئیات
اقدام جالب مدیران پرسپولیس در آستانه دیدار مقابل آلومینیوم اراک + جزئیات
باشگاه پرسپولیس به دنبال توافق با ورزشگاه آزادی
شوک به اوسمار با غیبت ناگهانی ستاره کلیدی تیم پرسپولیس
مارکو باکیچ بازی بعدی تیم پرسپولیس را از دست داد؟
باخت تیم پرسپولیس در هفته دهم لیگ برتر زنان









