بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مغضوب ساپینتو در استقلال به تیم ملی کشورش دعوت شد

دعوت از آمانوف هافبک استقلال به اردوی تیم ملی ازبکستان

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 25 شهریور 1401 | 19:30
استقلال ؛ دلیل اصلی ادامه حضور عزیزبک آمانوف در استقلال مشخص شد

عزیزبک آمانوف هافبک استقلال که چندان مورد توجه ساپینتو نیست به اردوی تیم ملی ازبکستان دعوت شد و در تمرین آبی ها شرکت نمی کند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

در حالی که اولین جلسه تمرین استقلال از بعد از ظهر امروز آغاز می‌شود یکی از بازیکنان خارجی این تیم به مجموعه انقلاب نمی‌رود.

با نزدیک شدن به روزهای فیفادی و حضور بازیکنان ملی‌پوش کشورهای مختلف در اردوی تیم‌های ملی فوتبال، عزیزبک آمانوف هافبک تهاجمی ملی پوش تیم استقلال به اردوی تیم ملی فوتبال کشورش دعوت شد.

آمانوف که از روز بازی آبی ها مقابل نساجی مازندران به کشورش برگشته بود با توجه به حضور در اردوی تیم ملی فوتبال ازبکستان امروز در تمرین تیم استقلال شرکت نخواهد کرد. البته این اتفاق برای سایر ملی پوشان تیم استقلال هم رقم خواهد خورد. چرا که قرار است کاروان تیم ملی فوتبال کشورمان به اتریش برود و فعلاً ملی پوشان آبیی ها در اردوی تیم ملی حضور دارند. گرچه با توجه به اعلام نهایی لیست تیم ملی این احتمال وجود دارد که برخی از استقلالی‌ها جزو بازیکنان خط خورده فهرست مسافران اعزامی به اتریش باشند، اما فعلاً و در شروع دور جدید تمرینات استقلال غیبت ملی پوشان ایرانی و عزیزبک آمانوف بازیکن ازبکستانی اسم ملی‌پوش استقلال قطعی است.

ناگفته نماند؛ آمانوف تا پایان روزهای تعطیلی فیفادی در اردوی تیم ملی ازبکستان حضور خواهد داشت و پس از آن در روزهای قبل از شروع هفته هفتم به ایران برمی‌گردد. البته سیلوا و یامگا به ایران برگشته اند و مشکلی برای همراهی تیم در دور جدید تمرینات ندارند.

طبق اعلام سازمان لیگ قرار است هفته هفتم لیگ برتر در روزهای هشتم و نهم مهرماه برگزار شود که استقلال در آن هفته باید مقابل گل گهر در سیرجان به میدان برود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *