افشاگری اوبامیانگ از وضعیت توخل پس از اخراج از چلسی
اوبامیانگ : توخل بسیار ناراحت و ناامید است

مدیران و مالکان جدید چلسی هفته گذشته در اقدامی غیرمنتظره اعلام کردند که تصمیم به قطع همکاری با توخل گرفتهاند.
مدیران و مالکان جدید چلسی هفته گذشته در اقدامی غیرمنتظره اعلام کردند که تصمیم به قطع همکاری با توخل گرفتهاند.
این تصمیم در فاصله یک روز پس از شکست ۰-۱ این تیم برابر دینامو زاگرب در مرحله گروهی لیگ قهرمانان گرفته شد و تعجب بسیاری را به همراه داشت.
آنها در نهایت اعلام کردند که گراهام پاتر، سرمربی سابق برایتون، از این پس هدایت چلسی را برعهده خواهد داشت و قراردادی پنج ساله تا سال ۲۰۲۷ با این مربی انگلیسی به امضا رساندند.
اوبامیانگ که دوران درخشانی را در بروسیا دورتموند با توخل سپری کرده بود، با تلاشهای این مربی آلمانی متقاعد شد که باید از بارسلونا جدا و به چلسی ملحق شود اما این دو فرصت زیادی برای همکاری با یکدیگر پیدا نکردند.
چلسی شب گذشته در اولین حضور پاتر روی نیمکت این تیم به مصاف ردبول سالزبورگ رفت و به تساوی ۱-۱ رضایت داد.
اوبامیانگ پس از پایان بازی در پاسخ به سوالی درباره توخل گفت:
« همه میدانند که من چه رابطه خوبی با توماس دارم. وقتی کسی باشگاهی را ترک میکند همیشه ناراحتکننده است. من او را فقط برای چند روز دیدم. وقتی فوتبال بازی میکنید باید خیلی زود با چنین لحظاتی در طول فصل تطبیق پیدا کنید. این اتفاقی است که ممکن است رخ دهد.»
او در پاسخ به این سوال که آیا پس از اخراج با توخل حرف زده است اظهار داشت:
« هنوز نه. میدانم که او در حال حاضر بسیار ناراحت و ناامید است. من خیلی زود بار دیگر برای صحبت با او تلاش خواهم کرد.»


چلسی مدل ژابی آلونسو با چه ترکیبی برابر فولام به میدان می رود؟
مرگ غم انگیز ستاره ۲۵ ساله رئال اسپورت کلوب در جریان بازی دوستانه در پرتغال
ستاره پرسپولیسی آماده آتش بازی مقابل غول فوتبال انگلیس + جزئیات
حمایت ستاره چلسی از آمدن ژابی آلونسو
اعلام رسمی مالاگو درباره ترکیب جدید احیای فوتبال ایتالیا
ستاره سابق لیورپول به چلسی پیوست + عکس









