خواسته مهم سرمربی استقلال برای پر کردن گپ تعطیلات لیگ
درخواست ساپینتو از مدیران استقلال ؛ دو بازی دوستانه تدارک ببینید

ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی استقلال به مدیران این باشگاه اعلام کرده که در تعطیلات اخیر لیگ دو بازی دوستانه برای شاگردانش تدارک ببینند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال از سرپرست این تیم درخواست کرده است تا در تعطیلات لیگ برتر، زمینه را برای برگزاری دو بازی تدارکاتی فراهم کند.
ریکاردو ساپینتو این روزها و در تعطیلی تمرینات استقلال ایران را ترک کرده است. البته سرمربی پرتغالی استقلال به زودی به تهران باز خواهد گشت تا تمرینات آمادهسازی آبیپوشان را برای شروع مجدد لیگ برتر زیر نظر بگیرد.
ساپینتو که رفته رفته به ترکیب و سبک بازی موردنظرش در استقلال تهران دست یافته است، با هدف حفظ ضربآهنگ آبیها، از سرپرست آبی ها درخواست کرده است تا هماهنگیهای لازم را برای برگزاری دو بازی تدارکاتی فراهم کند تا آبیپوشان از شرایط ایدهآل جسمانی خارج نشوند.
اردوی تیم ملی فوتبال ایران با حضور بازیکنان داخلی و خارجی از ۲۸ شهریورماه به مدت ۱۰ روز در کشور اتریش برگزار خواهد شد و در این فاصله مسابقات لیگ برتر تعطیل است.


ماجراجویی سرمربی استقلالی در فوتبال آسیا ادامه دارد + جزئیات
پیام معنادار پیشکسوت محبوب استقلال برای حمید علیدوستی
پیام مهم پیشکسوت استقلال برای سهراب بختیاری زاده سوژه شد
واکنش احساسی شاهین بیانی به درگذشت اسطوره اخلاق فوتبال ایران
ترس بزرگ حسن روشن از این اتفاق تلخ در استقلال
واکنش سرمربی تیم والیبال استقلال مشهد به پیروزی غیرمنتظره برابر پاس گرگان









