وضعیت عجیب گلر بایرلورکوزن ؛ با توپ در درون دروازه + عکس
گل خوردن بد لوکاس هرادسکی در دیدار بایرورکوزن و کلوب بروژ

لوکاس هرادسکی گلر بایرلورکوزن، شب گذشته در بازی برابر کلوب بروژ در لیگ قهرمانان، گل بدی دریافت کرد و یکی از مقصران اصلی شکست بود.
لوکاس هرادسکی گلر بایرلورکوزن، شب گذشته در بازی برابر کلوب بروژ در لیگ قهرمانان، گل بدی دریافت کرد و یکی از مقصران اصلی شکست بود.
به گزارش پارس فوتبال، شب گذشته از هفته اول دور گروهی لیگ قهرمانان، بایر لورکوزن در حالی که مثل دو مسابقه اخیرش سردار آزمون را در ترکیب ثابت نداشت و او روی نیمکت بود، در زمین کلاب بروژ بلژیک به میدان رفت و بازی را باخت.
یاران سردار آزمون که در پنج هفته گذشته بوندسلیگای آلمان فقط یک بار پیروز شده اند و چهار بار شکست خورده اند، برابر کلاب بروژ نیز دور از انتظار ظاهر شدند و ۱-۰ مغلوب شدند. به اینها شکست در دور نخست جام حذفی را نیز باید اضافه کرد. لورکوزن حالا تیمی بحران زده تر از قبل است.
گل کلاب بروژ هم در نوع خود جالب بود. دقیقه ۴۲ بازی و روی یک ضربه کرنر، سیلا، مدافع بروژ، با سر به توپ ضربه زد. لوکاس هرادسکی، گلر فنلاندی لورکوزن، ابتدا توپ را در اختیار گرفت و سپس با توپ وارد دروازه شد. اما یوفا در نهایت این گل را به نام سیلا ثبت کرد. لورکوزن در این بازی توسط پاتریک شیک دو گل هم زد که هر دو به دلیل آفساید مردود اعلام شدند.



حرکت تبلیغاتی جالب رقیب پرز در فینال لیگ قهرمانان اروپا + عکس
تصویر دیده نشده از ستاره بایرن مونیخ پس از حذف تلخ + عکس
ترکیب بایرن مونیخ برای دیدار حساس مقابل پاری سن ژرمن لو رفت + عکس
برترین پاسور های لیگ قهرمانان اروپا را بشناسید + عکس
نگاهی به جدول بیشترین کلین شیت در لیگ قهرمانان اروپا + عکس
تیفوی تماشایی هواداران پاری سن ژرمن در دیدار با لیورپول + عکس









