شوخی جالب رسانه ها با آرتتا پس از صدرنشینی آرسنال + عکس
تشبیه چهره میکل آرتتا به پپ گواردیولا پس از تداوم صدرنشینی آرسنال در لیگ جزیره

برخی از رسانه ها و کاربران شبکه های اجتماعی ظاهر میکل آرتتا را شبیه به پپ گواردیولا کرده اند و او را کچل کرده اند.
برخی از رسانه ها و کاربران شبکه های اجتماعی ظاهر میکل آرتتا را شبیه به گواردیولا کرده اند و او را کچل کرده اند چرا که سرمربی اسپانیایی آرسنال در حال حاضر در صدر جدول لیگ برتر انگلیس است.
به گزارش پارس فوتبال، آرسنال در این فصل از رقابت های لیگ برتر انگلیس شروع فوق العاده ای داشته است به طوری که در ۴ بازی ابتدایی ۴ پیروزی به دست آورده است و با ۱۲ امتیاز و با داشتن دو امتیاز بیشتر از منچسترسیتی در صدر جدول قرار گرفته است.
در واقع آرسنال در هفته چهارم موفق شد با نتیجه ۲ بر ۱ فولام را شکست دهد که در این بازی اودگارد و گابریل برای آرسنال گلزنی کردند. میتروویچ هم گل فولام را زد.

میکل آرتتا که خودش زمانی در منچسترسیتی دستیار پپ گواردیولا بوده است، اکنون به خوبی در آرسنال می درخشد فصل را به عنوان سرمربی آرسنال درخشان شروع کرده و نشان داده که یک مربی توانمند است.
در واقع شبکه های اجتماعی با این تصاویر ساختگی او را شبیه به گواردیولا کرده اند چرا که پپ گواردیولا در لیگ برتر انگلیس تبدیل به یک وزنه و مدعی همیشگی قهرمانی شده است.
باید دید که آرسنال این روند خوب خود را تا چه زمانی ادامه خواهد داد.


تمدید قرارداد ستاره محبوب برزیلی با رئال مادرید + عکس
کباب های ستاره پیشین آرسنال حسابی پرطرفدار شد + عکس
رونمایی از پیراهن دوم آرسنال با طراحی کلاسیک و نوستالژیک + عکس
اتفاق دلهره آور برای ستاره اسپانیا در جشن قهرمانی + عکس
ستاره محبوب بلژیکی به بشیکتاش ترکیه پیوست + عکس
جدایی ستاره کلیدی سرخپوشان رسمی شد + عکس









