پوستری عجیب در ورزشگاه شهید وطنی + عکس
ماکت بزرگ پیراهن نساجی در ورزشگاه شهید وطنی

نساجی دیروز در شرایطی در برابر ملوان به نتیجه مساوی دو بر دو دست یافت که تماشاگران این تیم دست به یک رفتار فراموش نشدنی زدند.
نساجی دیروز در شرایطی در برابر ملوان به نتیجه مساوی دو بر دو دست یافت که تماشاگران این تیم دست به یک رفتار فراموش نشدنی زدند.
به گزارش پارس فوتبال، آنها در ابتدای مسابقه با یک شعار جالب به ملوانی ها به خاطر حضور در استادیوم شهید وطنی خوش آمد گفتند. اتفاقی که کمتر در استادیوم های کشور رخ داده بود و عادت کرده ایم در دربی ها بیشتر شاهد توهین تماشاگران دو تیم به هم باشیم.
و در زمین هم هر دو تیم خوب بازی کردند که دستاورد آن ۴ گل بود که سهم هر دو تیم دو گل بود.
از حاشیه های جذاب این دیدار نمایش پیراهن نساجی به بلندای یک ساختمان در استادیوم شهید وطنی بود. تماشاگران نساجی آنقدر مجدانه و با انگیزه تیم را تشویق کردند که حمید مطهری در پایان بازی گفت در حضور این تماشاگران تساوی در برابر ملوان برای او یک باخت بود.

نساجی دیروز بعد از ۳۹۳ روز به استادیوم شهید وطنی برگشت و از این پس می تواند در خانه و در حضور تماشاگران به میدان بیاید که این موضوع می تواند روی عملکرد تیم در بازی های آتی تاثیر مثبت بگذارد.


اقدام پسندیده پرسپولیس و نساجی سوژه شد + عکس
بدشانسی بزرگ برای تیم مطرح لیگ برتری این بار در فوتبال زنان + سند
طراحی متفاوت پوستر ملوان برای دیدار با چادرملو با الهام از نقاشی مشهور + عکس
جدول جدید لیگ برتر پس از رای دیدار ملوان – تراکتور + عکس
جلوگیری از گل سریع فولاد از کرنر سمت راست توسط گلر نساجی + عکس
واکنش اعضای تیم فوتسال مس سونگون به حواشی دیدار ملوان و تراکتور + عکس









