شکایت باشگاه استقلال از جواد خیابانی
شکایت استقلال از جواد خیابانی پس از اتهامات اخیر

باشگاه استقلال بابت اظهارات جواد خیابانی مجری صدا و سیما از او شکایت خواهد کرد. این مجری اخیرا به این باشگاه اتهام زده است.
باشگاه استقلال بابت اظهارات جواد خیابانی مجری صدا و سیما از او شکایت خواهد کرد.
به گزارش پارس فوتبال، چند روز پیش بود که جواد خیابانی با حضور در یک برنامه تلویزیونی، سری به تاریخ زد و پیرامون یکی از دربی های پایتخت ادعای بزرگی را مطرح کرد. این مجری و گزارشگر با سابقه صدا و سیما مدعی شد که در دربی سال ۵۴ تعدادی از بازیکنان استقلال (تاج سابق) مرتکب تخلف دوپینگ شده اند.
خیابانی مدعی شد که همایون بهزادی در آن زمان به دنبال اثبات این مسئله بوده و به دلیل برخی فشارها، او را مجبور به عدم پیگیری موضوع کرده اند که در نهایت با استعفای بهزادی نیز همراه شده بود.
این ادعا واکنش های زیادی در فضای مجازی داشت و هواداران استقلال نسبت به صحبت های خیابانی گارد شدیدی گرفتند و این گزارشگر قدیمی در برنامه بعدی، تکه هایی از روزنامه های قدیمی آن زمان را برای اثبات صحبت هایش نشان داد.
حالا از باشگاه استقلال خبر می رسد که بخش حقوقی آبی ها قصد دارد به زودی از خیابانی به دادسرای فرهنگ و رسانه شکایت ببرد. در صورت تحقق این موضوع، آبی ها با این مجری صدا و سیما وارد یک پرونده حقوقی خواهند شد.


پیشبینی پیشکسوت استقلال از پیروزی تیمش در دربی
هشدار ترسناک پیشکسوت استقلال به مدیران آبی ها + جزئیات
سنگ تمام ویژه پیشکسوت استقلال برای سرمربی آبی ها
واکنش خاص مهدی فنونی زاده به دربی استقلال و پرسپولیس + جزئیات
راز موفقیت سهراب بختیاریزاده در استقلال لو رفت
کری خوانی سنگین پیشکسوت استقلال برای پرسپولس پیش از دربی حساس









