خط و نشان سربازان گل محمدی برای سرمربی استقلالی
آمادگی و روحیه بالای بازیکنان پرسپولیس در تمرین امروز برای دیدار مقابل آلومینیوم

تیم فوتبال پرسپولیس تمرین نوبت دوم امروز (دوشنبه) را با روحیه و تمرکز بالای بازیکنان برای دیدار با آلومینیوم برگزار کرد.
تیم فوتبال پرسپولیس تمرین نوبت دوم امروز (دوشنبه) را با روحیه و تمرکز بالای بازیکنان برگزار کرد.
سرخپوشان پایتخت که در نوبت اول تمرین امروز در سالن به کارهای بدنسازی پرداخته بودند، عصر دوشنبه از ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه در هوای مطبوع ورزشگاه شهید کاظمی زیر نظر کادر فنی به تمرین سنگین تاکتیکی پرداختند.
پیش از شروع تمرین، یحیی گلمحمدی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس دقایقی با بازیکنان به صحبت پرداخت و شرایط تیم و برنامههای پیش رو را برای آنها تشریح کرد.
تمرین با گرم کردن و کارهای بدنی زیر نظر مربی بدنساز تیم آغاز شد. بعد از آن، بازیکنان در قالب سه گروه به بازی راندو پرداختند.
در بخش بعدی، پاسکاریهای تحت فشار و حفظ توپ در برنامه بود و در قسمت پایانی هم فوتبال درون تیمی زیر نظر کادر فنی انجام شد.
همه بازیکنان با آمادگی کامل در تمرین نوبت دوم امروز حضوری فعال داشتند و این جلسه تمرینی، ۸۵ دقیقه به طول انجامید.



فرصت طلایی ستاره محبوب پرسپولیس با مصدومیت خدابندهلو برای حضور دوباره در اسکواد این تیم + عکس
ورود همزمان دو ستاره محبوب استقلال به زمین و هدیه پیروزی به این تیم + تصاویر
احتمال حضور ستاره محبوب پرسپولیس در ترکیب ثابت این تیم برابر فجر سپاسی + عکس
آقای کاپیتان در استقلال تاریخ ساز شد !! + سند
پشت پرده ملاقات امیر قلعه نویی با سرمربی محبوب پرسپولیسی چه بود ؟ + عکس
مقصد جدید حردانی در فوتبال ایران مشخص شد + عکس









