پای لوکادیا به گلزنی باز شد + عکس
گلزنی یورگن لوکادیا در دیدار دوستانه پرسپولیس و فجرسپاسی

یورگن لوکادیا موفق شد در بازی دوستانه پرسپولیس دروازه فجرسپاسی را باز کند. این بازیکن به تازگی به جمع سرخپوشان پیوسته است.
یورگن لوکادیا موفق شد در بازی دوستانه پرسپولیس دروازه فجرسپاسی را باز کند.
به گزارش پارس فوتبال، مهاجم هلندی پرسپولیس که به دلیل ناآمادگی در فهرست این تیم برای دیدار با فولاد قرار نگرفت، در دیداری دوستانه و کم فشار از سوی یحیی گلمحمدی به میدان فرستاده شد تا مورد آزمایش قرار بگیرد.
در دقیقه ۸ این بازی پرسپولیس به یک ضربه کرنر رسید که ارسال امید عالیشاه را لوکادیا با یک ضربه سر دقیق به گل نخست بازی تبدیل کرد. این نخستین گل یورگن لوکادیا برای پرسپولیس بود و این مهاجم برای ثبت اولین گل تنها هشت دقیقه فرصت لازم داشت.
لوکادیا در این بازی با زوج حامد پاکدل وارد زمین شد و مقابل تیم لیگ یکی فجرسپاسی عملکرد قابل قبولی در نیمه نخست داشت.
نکته جالب اینکه مهاجم جدید پرسپولیس با پیراهن شماره چهار وارد زمین شد تا برای اولینبار در پرسپولیس یک مهاجم این پیراهن را در اختیار بگیرد؛ بازیکنی که حالا وارث پیراهن سیدجلال حسینی خواهد بود.



خبرخوب برای هواداران پرسپولیس از ستاره مطرح + عکس
سبیل این ستاره در تمرین پرسپولیس سوژه شد + عکس
واکنش پرسپولیس به مصاحبه جنجالی مدیرعامل استقلال خوزستان + عکس
حمایت تمام قد مدیر پرسپولیس از مهدی تارتار در فضای مجازی + سند
جریمه همزمان پرسپولیس و سپاهان به دلیل عدم همخوانی آمار بلیت و تماشاگر + عکس
پیام تلخ سرمربی پرسپولیس برای درگذشت اسطوره اخلاق فوتبال ایران + سند









