فولاد در آزادی تنها نبود + عکس
حضور اندکی از هواداران فولاد در ورزشگاه آزادی در دیدار این تیم با پرسپولیس

نخستین حضور هواداران فولاد در استادیوم، کیلومترها دورتر از خوزستان و در ورزشگاه آزادی و در دیدار با پرسپولیس اتفاق افتاد.
هواداران فولاد هر چند کم تعداد اما با حضور در استادیوم آزادی تیم خود را تشویق کردند.
به گزارش پارس فوتبال، نخستین حضور هواداران فولاد در استادیوم، کیلومترها دورتر از خوزستان و در ورزشگاه آزادی اتفاق افتاد. جایی که آنها نظاره گر عملکرد تیمشان برابر پرسپولیس بودند و با کسب یک امتیاز ارزشمند به خانه هایشان برمیگردند.
این تیم در دیدار هفته اول برابر صنعت نفت، از حضور تماشاگران خود محروم بود. مسئله ای که هم هفته قبل و هم امروز با اعتراض نکونام همراه شد و خواستار شفاف سازی درباره این موضوع بود که چه اتفاقی در طول یک هفته اخیر باعث تفاوت در تصمیم گیری مسئولین شده است.
با این حال، فولادی ها که مدت هاست موفق به دیدن بازی تیمشان از نزدیک نشده اند، در بخشی از استادیوم آزادی مستقر شده و بازی تیم محبوب خود را تماشا کردند. هر چند که صدای تشویق های آنها لابلای صدای هواداران پرتعداد میزبان گم شد، اما آنها تیمشان را در پایتخت تنها نگذاشته و به تشویق فولاد پرداختند.

حالا فولادی ها در انتظار برگزاری دیدارهای هفته سوم هستند تا در فولاد آره نا از تراکتور پذیرایی کنند. دیداری که نکونام خوش بین است که هم طلسم گل نزدن های تیمش شکسته شود و هم این تیم به نخستین پیروزی فصل خود دست یابد.


تأمینکننده جدید پوشاک پرسپولیس معرفی شد + عکس
ستاره ازبک پرسپولیس در آستانه غیبت در بازی با شمسآذر + عکس
گزینه نقل و انتقالاتی پرسپولیس سر از تیم لیگ برتری درآورد + عکس
خبر مهم از دیدار پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر + عکس
داغ دل هواداران پرسپولیس بار دیگر تازه شد + عکس
اولین واکنش دانیال ایری به جدی شدن مذاکراتش با پرسپولیس + عکس









