حیرت اماراتی ها از درخشش ستاره استقلال
تحسین اماراتی ها از شروع درخشان مهدی قایدی با استقلال

عملکرد خوب مهدی قایدی در اولین دیدار پس از بازگشت به استقلال با واکنش رسانه اماراتی همراه بود.
مهدی قایدی ستاره ایرانی شباب الاهلی دبی هفته گذشته به صورت قرضی برای مدت یک فصل به استقلال برگشت.
مهدی قایدی در فصل گذشته در لیگ امارات به همراه شباب الاهلی شروع خوبی داشت ولی رفته به رفته با تصمیم مهدی علی سرمربی الاهلی به یک بازیکن نیمکت نشین تبدیل شد.
در فصل جدید ژاردیم سرمربی سرشناس پرتغالی هدایت شباب الاهلی را برعهده گرفت ولی در نهایت تصمیم گرفت تا قایدی را در لیست فروش بگذارد.
ستاره ایرانی بعد از یک ماه بلاتکلیفی و داشتن چند مشتری از جمله فرهاد مجیدی سرمربی سابق استقلال در نهایت به جمع آبی پوشان پایتخت برگشت.
درخشش قایدی در اولین بازی خود با پیراهن استقلال سوژه اماراتی ها شد. قائدی در بازی روز گذشته مقابل ملوان یکی از گل ها را به ثمر رساند تا شاگردان ساپینتو با نتیجه ۳ بر یک به پیروزی رسید.
سایت «اسپورت» نوشت:
قایدی در اولین بازی خود در استقلال خوش درخشید و یک گل به ثمر رساند.
صفحه کانون هواداران الاهلی نوشت:
بازیکن ما بلافاصله بعد از بازگشت به استقلال درخشش خود را آغاز کرد و گل اولش را به ثمر رساند.
هواداران الاهلی امیدوار هستند تا قایدی در استقلال به دوران اوج برگردد و در فصل آینده دوباره برای تیم محبوبشان بازی کند.


جانشین پیشکسوت محبوب هواداران استقلال مشخص شد + جزئیات
سرمربی محبوب هواداران پرسپولیس در مسیر بازگشت به ایران + جزئیات
پیشکسوت استقلال هواداران آبی را امیدوار کرد + جزئیات
واکنش معنادار پیشکسوت پرسپولیس به شکست مقابل فولاد خوزستان
پیام مهم حمید درخشان برای هواداران پرسپولیس + جزئیات
اقدام سریع پرسپولیس پس از باخت به فولاد









