بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رونمایی استقلال از پوستر روز بازی مقابل الشمال قطر + سند

استقلال از پوستر دیدار مقابل الشمال قطر رونمایی کرد

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵ | ۱۴:۰۶

باشگاه استقلال با انتشار پوستری، از زمان و مکان دیدار این تیم برابر الشمال قطر در هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا خبر داد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

باشگاه استقلال با انتشار پوستری، از دیدار آسیایی این تیم مقابل الشمال قطر رونمایی کرد.

تیم فوتبال استقلال ایران در چارچوب هفته چهارم رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا، سه‌شنبه ۱۲ آبان‌ماه به مصاف الشمال قطر می‌رود.

این دیدار از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه بین‌المللی بصره عراق برگزار خواهد شد

استقلال با کسب ۳۹ عنوان قهرمانی رسمی در جام‌های قاره‌ای، کشوری و استانی در بالاترین سطح، پرافتخارترین تیم تاریخ فوتبال ایران محسوب می‌شود.

آبی پوشان  به‌عنوان قدیمی‌ترین و کهن‌ترین باشگاه فوتبال ایران شناخته‌می‌شود. آن‌ها بازی‌های خانگی خود را در ورزشگاه شهرقدس در تهران انجام‌می‌دهند. این باشگاه در حال حاضر در لیگ برتر ایران و جام حذفی ایران شرکت‌می‌کند و کهن‌ترین تیم هر دوی این جام‌ها است. رقبای اصلی استقلال در این دو جام، تیم‌های پرسپولیس از تهران ، سپاهان از اصفهان، فولاد از خوزستان و تراکتور از تبریز هستند.

استقلال با ۳۹ عنوان قهرمانی رسمی در طول تاریخ خود، پرافتخارترین تیم تاریخ فوتبال ایران است و با ۲ عنوان قهرمانی، ۲ جایگاه نایب قهرمانی و ۳ مقام سومی در لیگ نخبگان آسیا، به‌عنوان پرافتخارترین تیم ایرانی در تاریخ این رقابت‌ها و چهارمین تیم برتر قارهٔ آسیا شناخته‌می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *