بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تأکید علیپور بر تلاش بازیکنان پرسپولیس برای حضور در ترکیب و مدیریت تارتار

علی علیپور مهاجم پرسپولیس : تارتار عذرخواهی نکرد، دلجویی کرد؛ رسانه‌ها سوءتفاهم ایجاد کردند

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۱۶
علی علیپور : تارتار عذرخواهی نکرد، دلجویی کرد؛ رسانه‌ها سوءتفاهم ایجاد کردند

علی علیپور پس از پیروزی برابر مس شهربابک به صحبت‌های حسین ابرقویی درباره عذرخواهی مهدی تارتار از بازیکنانش واکنش نشان داد‌.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

حسین ابرقویی در یک برنامه تلویزیونی گفت:

مهدی تارتار از بازیکنان بابت اینکه نمی‌تواند به آنها بازی بدهد عذرخواهی کرده است.

علی علیپور بعد از برد مقابل مس شهربابک در جمع خبرنگاران به این موضوع واکنش نشان داد و تأکید کرد:

تارتار از بازیکنان دلجویی کرده است.

علیپور در توضیح این موضوع گفت:

«می‌خواهم یک موضوعی درباره حسین ابرقویی که در برنامه تلویزیونی صحبت کرده است بگویم. یک سوءتفاهمی پیش آمده و بعضی از رسانه‌ها بد به آن اشاره کرده‌اند. آقا مهدی دلجویی کرد. آقا مهدی فردی است که واقعا در جمع که صحبت می‌کند، دوست دارد همه بازیکنان بازی کنند. چه بسا که قانون دست کادرفنی را بسته است و تنها یازده بازیکن بازی می‌کنند و پنج بازیکن هم به عنوان یار جانشین وارد می‌شوند.»

او در ادامه با اشاره به صحبت‌های تارتار گفت:

«آقا مهدی راجع به این موضوع دلجویی کرده بود و این سوءبرداشت شده بود و بعضی از رسانه‌ها نوشته بودند عذرخواهی. آقا مهدی به قدری کیفیت فنی و نوع تمرینات بچه‌ها را دوست دارد که دوست داشت قانون همراهی می‌کرد و همه بازیکنان بازی کنند و به همین دلیل هم دلجویی کرد.»

مهاجم پرسپولیس در بخش دیگری از صحبت‌هایش به هدف بازیکنان برای قرار گرفتن در ترکیب اشاره کرد.

او گفت:

«بازیکنان برای اینکه بازی کنند، خیلی تلاش می‌کنند و آقا مهدی هم تا جایی که دستش باز است، بهترین استفاده را از بچه‌ها می‌کند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *