پنالتی زن اول پرسپولیس در نبرد با ذوب آهن مشخص شد
مهدی ترابی پنالتی زن اول پرسپولیس شد

در آستانه اولین دیدار دو تیم ذوب آهن اصفهان و پرسپولیس، پنالتی زنان اول و دوم سرخپوشان تهرانی مشخص شدند.
در آستانه اولین دیدار دو تیم ذوب آهن و پرسپولیس، پنالتی زنان اول و دوم سرخپوشان تهرانی مشخص شدند.
بر این اساس مهدی ترابی ستاره شماره ۹ پرسپولیس به عنوان پنالتی زن اول پرسپولیس در اصفهان انتخاب شد. او در دو فصل اخیر نیز پنالتی زن اول پرسپولیس بوده و توانسته است مأموریت خود را به خوبی به سرانجام برساند.
در صورتی که مهدی ترابی به دلیلی تعویض شود، آن گاه گئورگی گولسیانی پشت ضربه پنالتی احتمالی خواهد ایستاد. این مدافع گرجستانی در سپاهان اصفهان نیز ثابت کرده بود پنالتی زن قهاری است.
حالا خیال یحیی گل محمدی در زمین از داشتن دو بازیکن پنالتی زن راحت شده است. گل محمدی تصور می کند با توجه به داشتن بازیکنان تکنیکی همچون؛ سعید صادقی، مهدی ترابی، سروش رفیعی، امید عالیشاه و … در فصل جدید می تواند بیشتر از گذشته از حریفان پنالتی بگیرد.


ستاره موثر سپاهان غایب بزرگ طلایی پوشان در هفته های ابتدایی لیگ برتر
هدف قهرمانی شمسآذر در سال آینده از زبان مالک باشگاه
ابهام در آینده ستاره خارجی استقلال در آستانه لیگ بیستوششم
حضور سرمربی پیشین پرسپولیس در پروژه جدید امارات
ستاره محبوب هواداران پرسپولیس به پاختاکور ازبکستان پیوست
حضور ستاره جدید پرسپولیس در جمع شاگردان مجتبی حسینی









