بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش سرپرست مدیرعاملی استقلال به تنش رسانه‌ای با پرسپولیس

درخواست علی تاجرنیا از هواداران استقلال برای پرهیز از درگیری‌های لفظی

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | ۱۵:۳۶
درخواست علی تاجرنیا از هواداران استقلال برای پرهیز از درگیری‌های لفظی

علی تاجرنیا پس از یک روز پرتنش میان عوامل رسانه‌ای استقلال و پرسپولیس، از هواداران آبی خواست وارد درگیری‌های لفظی نشوند و تعیین تکلیف جام فصل گذشته را به هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال بسپارند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

ادعای علی تاجرنیا درباره دریافت جام قهرمانی لیگ نیمه‌تمام، جدال کم‌سابقه‌ای در فضای مجازی میان عوامل رسانه‌ای استقلال و پرسپولیس به وجود آورد.

او گفته بود به او قول داده‌اند جام قهرمانی تا پیش از مسابقه بعدی به استقلال داده شود.

علی اینانلو، عضو هیئت‌مدیره و رئیس کمیته رسانه پرسپولیس، با عبارت «ننگ بر پیشانی قول‌دهنده و جام‌گیرنده» واکنش نشان داد.

پژمان ماندگاری، مدیر رسانه‌ای استقلال، با اشاره به عبارت‌هایی مانند جام اسنپی، جام سه‌جانبه و جام آفسایدی پاسخ تندی داد.

دامنه اختلاف گسترده‌تر شد و علی بازگشا، سخنگو و سرپرست روابط عمومی پرسپولیس، و تعدادی دیگر وارد بحث شدند.

در طرف مقابل نیز مهدی واعظی، مدیر امور رسانه‌ای استقلال، و سروش هاشمی، مدیر امور فرهنگی آبی‌ها، واکنش نشان دادند.

این رفت‌وبرگشت‌ها فضای رسانه‌ای دو باشگاه را برای چند ساعت به میدان کری‌خوانی و پاسخ‌های تند تبدیل کرد.

تاجرنیا حالا با انتشار پیامی تلاش کرده به این مجادلات پایان دهد. او نوشت:

«از هواداران عزیز استقلال می‌خواهم حتی در برابر سخنان و لحن‌های نامناسب، به هیچ‌وجه وارد پاسخگویی و جدال نشوند. در مکتب استقلال، احترام و اخلاق باید مقدم بر هر حاشیه‌ای باشد. با آنانی که نظر دیگری دارند با احترام رفتار می‌کنیم، از حاشیه می‌گذریم و منتظر تصمیم هیئت‌رئیسه فدراسیون می‌مانیم.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *