عیسی آل کثیر در آستانه جدایی از پرسپولیس ؛ پیشنهاد جذاب داخلی
احتمال حضور عیسی آل کثیر در یک تیم لیگ برتری در نیم فصل دوم

عیسی آل کثیر که به دلیل مصدومیت قادر به همراهی پرسپولیس در نیم فصل اول نیست با یک پیشنهاد خوب برای نیم فصل دوم مواجه شده است.
عیسی آل کثیر که به دلیل مصدومیت قادر به همراهی پرسپولیس در نیم فصل اول نیست با یک پیشنهاد خوب برای نیم فصل دوم مواجه شده است.
عیسی آلکثیر که به دلیل مصدومیت از فهرست پرسپولیس خارج شده و در نیمفصل نخست همراه شاگردان یحیی نیست، نامش در فهرست معرفی شده از سوی سرخپوشان دیده نمیشود تا احتمال جدایی قطعیاش از پرسپولیس تقویت شود.
این گمانهزنی وجود دارد که آلکثیر بعد از اتمام دوران مصدومیت در نیمفصل دوم با پیراهن تیم دیگری در لیگ ایران به میدان برود. البته این مهاجم خوزستانی خودش دوست دارد در نیم فصل دوم برای پرسپولیس توپ بزند اما باشگاه پرسپولیس هنوز سراغی از او نگرفته است!
این درحالی است که گل محمدی اعتقاد زیادی به سبک بازی عیسی آل کثیر دارد اما این بازیکن با لجبازی و اهمال کاری فرصت بازی کردن در نیم فصل اول را از خودش گرفت.
اگر آل کثیر به موقع رباط صلیبی خود را جراحی می کرد الان می توانست برای پرسپولیس به میدان برود.


درخشش ستاره مطرح پرسپولیسی در لیگ نخبگان آسیا + جزئیات
کری سنگین سرمربی مشهور لیگ برتری برای پرسپولیس + جزئیات
تارتار آخرین تمرین پرسپولیس را با انگیزه صدرنشینی برابر خیبر برگزار کرد
احتمال غیبت کاپیتان پرسپولیس در بازی این تیم مقابل خیبر خرمآباد
پرسپولیس به دنبال انتقام از گربه سیاه
تداوم افت عملکرد پرسپولیس در نیمه دوم مسابقات و نگرانی جدی کادر فنی









