بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تأکید ابراهیم صادقی بر نزدیک بودن قهرمانی سایپا در لیگ برتر

ابراهیم صادقی سرمربی سایپا: قهرمانی لیگ برتر برای ما دور نیست

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۰۱
ابراهیم صادقی سرمربی سایپا: قهرمانی لیگ برتر برای ما دور نیست

ابراهیم صادقی سرمربی تیم سایپا ابراز امیدواری کرد هرچه زودتر این تیم به جایگاه قبلی خود در فوتبال ایران برگردد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

سایپا با ابراهیم صادقی، ششمین سال دوری از لیگ برتر را در لیگ یک آغاز می‌کند.
صادقی بهترین نتایج سایپا در پنج سال اخیر را کسب کرده و تا یک قدمی صعود رسیده بود.
هواداران امیدوارند او این بار ماموریت ناتمام صعود را تکمیل کند.

در همین خصوص، ابراهیم صادقی درباره شرایط سایپا برای فصل جدید گفت: 

«نزدیک به چهل روز است که تمرینات تیم را شروع کردیم. با توجه به اینکه از فصل گذشته فقط چهار بازیکن در تیم ماندند، سعی کردیم تیمی بسازیم که ترکیبی از نفرات باتجربه و بازیکنان جوان باشد. به نظرم از این حیث خوب کار کردیم و باید از مدیریت باشگاه تشکر کنم که تلاش کردند تا تیمی خوب روانه مسابقات کنیم.»

او در خصوص آمادگی تیمش گفت:

«در پیش فصل کارمان خوب پیش رفته و توانستیم پنج بازی تدارکاتی برگزار کنیم. در این پنج بازی، بچه‌های ما با تمام وجود کار کردند. خیلی به این تیم امیدواریم.»

صادقی در خصوص هدف‌گذاری امسال توضیح داد: 

«هدف اصلی سایپا در همه این سالها بازیکن‌سازی است. امسال هم این هدف را دنبال می‌کنیم و در کنارش برای صعود به لیگ برتر برنامه خودمان را داریم. مطمئن هستم با یک کار خوب و درست می‌توانیم تیم را به لحاظ فنی پیشرفت بدهیم و نتایج موفق بگیریم.»

او در واکنش به پایین بودن میانگین سنی شاگردانش تاکید کرد:

«طبق صحبت‌هایی که با مدیرعامل و هیئت مدیره داشتیم، سعی کردیم تیمی برای آینده سایپا بسازیم. حتی بازیکنان بزرگسال ما در بازه ۲۵ و ۲۶ سالگی هستند. با این قراردادهای بلندمدتی که باشگاه در نظر گرفته، سایپا برای سالهای بعد هم یک تیم خوب است.»

صادقی در پاسخ به اینکه آیا سایپا خواهد توانست به زودی قهرمانی لیگ برتر را تکرار کند، گفت:

«قطعا می‌تواند تکرار شود ولی احتیاج به برنامه ریزی دارد. باید بپذیریم که خیلی از باشگاه‌ها، منابع مالی بیشتری در اختیار دارند و می‌توانند بازیکنان گرانتر جذب کنند. منتها ما باید با برنمه ریزی به این هدف برسیم. اگر سالهای قهرمانی سایپا را مرور کنید می‌بینید که حدود پنج سال و نیم فقط یک مدیرعامل داشتیم. مهمترین ایراد سالیان اخیر باشگاه سایپا، عدم ثبات مدیریتی بوده است. امیدوارم این ثبات ایجاد شود و با برنامه‌ریزی ۳ تا ۵ ساله بتوانیم دوباره سایپا را به جایگاه واقعی خودش برسانیم.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *