بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تأکید تاجرنیا بر آمادگی رئیس‌جمهور برای اجرایی کردن واگذاری استقلال

اعلام آمادگی مسعود پزشکیان برای واگذاری استقلال به بخش خصوصی

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۵۷
اعلام آمادگی مسعود پزشکیان برای واگذاری استقلال به بخش خصوصی

علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی استقلال از اعلام آمادگی رئیس‌جمهور برای واگذاری این باشگاه به بخش خصوصی خبر داد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی استقلال از اعلام آمادگی رئیس‌جمهور برای واگذاری این باشگاه به بخش خصوصی خبر داد.

تاجرنیا درباره شائبه سپردن استقلال به او توسط رئیس‌جمهور، پاسخ داد:

اصلاً آقای پزشکیان خبر نداشتند که من به استقلال آمدم. برخی گفتند استقلال را به من دادند چون من در انتخابات ریاست‌جمهوری بودم.

او ادامه داد:

اگر به دولت می‌خواستم بروم، جایگاهم کمتر از معاون رئیس‌جمهور و وزیر نبود اما محدودیت رئیس‌جمهور را درک کردم. او خبر نداشت به استقلال می‌روم. 

سرپرست مدیرعاملی استقلال همچنین با اعلام یک خبر مهم درباره نظر رئیس‌جمهور برای واگذاری سهام استقلال به بخش خصوصی عنوان کرد:

در دولت جلسه‌ای بود که چرا مجموعه‌های دولتی تیم داری می‌کنند. من یکبار وقت گرفتم و برای ایشان توضیح دادم. رئیس‌جمهور گفت آمادگی دارم که اگر سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی باشد بتوانیم استقلال را واگذار کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *