بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

لاکچری بازی ستاره محبوب هواداران استقلال خبرساز شد + عکس

تصویر حضور مهدی قایدی در تمرینات النصر امارات با گردنبند ونکلیف

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۴۰

وینگر ایرانی النصر به دنبال طلسم‌شکنی پس از چهار مسابقه ناکامی است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

فصل جدید برای مهدی قایدی به شکل خوبی پیش نمی‌رود. او در دو حضور تعویضی مقابل الوحده و العین و دو بازی ثابت برابر کلباء و عجمان نمایش دور از انتظاری داشت. در گلزنی یا ثبت پاس گل ناموفق بود. اما او در تمرینات النصر تلاش می‌کند تا بتواند با شرایط بهتر آماده بازی بعدی شود.

سال گذشته هم که مهدی قایدی در شروع فصل دچار مصدومیت شد. در چهار بازی ابتدایی خود برای النصر که مثل حالا دو حضور ثابت و دو بازی تعویضی داشت، نتوانست گلزنی کند یا پاس گل بدهد، اما در پنجمین مسابقه برابر شباب الاهلی دبل کرد. امید زیادی دارد دوباره این اتفاق را تکرار کند.

النصر عصر امروز در هفته پنجم لیگ ادنوک به مصاف تیم ۱۲ امتیازی و پرستاره الجزیره خواهد رفت. مهدی قایدی امیدوار است پس از چهار بازی ناکامی، در ورزشگاه محمد بن زاید ابوظبی بدرخشد و نخستین گل یا پاس گلش را ثبت کند.

قایدی که در آخرین جلسه تمرینی آبی‌های دبی با گردنبند گران قیمت ونکلیف به زمین رفت. در مسابقه برگشت فصل گذشته مقابل الجزیره که تیمش به برتری سه بر دو رسید، پاس سومین گل را به زیبایی برای دومبیا ارسال کرد که سعی دارد امروز هم چنین کاری انجام بدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *