ضدحال بزرگ بمب نقل و انتقالاتی به پرسپولیس ؛ شاه ماهی از تور گل محمدی پرید
اختلافات مالی یورگن لوکادیا با مدیران پرسپولیس

تمام اختلاف پرسپولیس و یورگن لوکادیا مهاجم هلندی آپشن است نه اصل قرارداد.
یورگن لوکادیا مهاجم هلندی مورد نظر باشگاه پرسپولیس با درخواست مالی بالایش مانعی شده تا توافقات بین این بازیکن و این باشگاه انجام شود.
امیرعلی حسینی مسئول روابط بین الملل باشگاه پرسپولیس که چند روز قبل راهی ترکیه شده بود تا مذاکرات با این بازیکن را انجام دهد به تهران بازگشته، اما از توافق با این بازیکن خبری نیست.این در حالی است که فصل جدید لیگ برتر از جمعه هفته جاری آغاز می شود و سرخپوشان همچنان در جذب مهاجم ناموفق بوده اند.
مشکل پرسپولیس و این مهاجم اصل قرارداد نیست. ظاهراً تمام اختلاف پرسپولیس و یورگن لوکادیا بر سر ۳۰۰ هزار دلار آپشن است، نه اصل قرارداد!
در واقع اگر لوکادیا در طول فصل با عملکرد درخشان خودش آپشنهای قرارداد را فعال کند،پرسپولیس علاوه بر رقم اصلی که شنیده می شود ۸۰۰ هزار دلار است،باید ۳۰۰ هزار دلار دیگر به این مهاجم پرداخت کند که باشگاه تا کنون بر سر این آپشن که اتفاقا لوکادیا خیلی بر آن اصرار دارد،به توافق نرسیده است.


دلبری الماس پرسپولیس برای هواداران سرخ + جزئیات
دردسر بزرگ برای مهدی تارتار در آستانه دیدار پرسپولیس و فجرسپاسی + جزئیات
واکنش معنادار پیشکسوت استقلال به برد حساس در آسیا
تکلیف نیمکت تیم مطرح لیگ برتری روشن شد + جزئیات
سرمربی محبوب هواداران استقلال در مسیر جدایی !! + جزئیات
باشگاه پرسپولیس مدیر مشهور لیگ برتری را نقره داغ کرد + جزئیات









