بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اعتراف سرمربی تراکتور به شناخت کامل از سبک بازی پرسپولیس و طراحی تاکتیک ویژه

جواد نکونام سرمربی تراکتور: می‌دانستیم پرسپولیس چگونه بازی می‌کند و تمام نقاط قوت و ضعف‌شان را آنالیز کرده بودیم

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۴:۱۲
جواد نکونام سرمربی تراکتور: می‌دانستیم پرسپولیس چگونه بازی می‌کند و تمام نقاط قوت و ضعف‌شان را آنالیز کرده بودیم

جواد نکونام سرمربی تراکتور پس از برتری یک بر صفر مقابل پرسپولیس گفت: می‌دانستیم پرسپولیس چگونه بازی می‌کند و تمام نقاط قوت و ضعف‌شان را آنالیز کرده بودیم.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

جواد نکونام پس از برتری یک بر صفر مقابل پرسپولیس گفت: 

جای هواداران‌مان در ورزشگاه خالی بود و باید از حمایت‌شان استفاده می‌کردیم، به آنها و همچنین به تمام اعضای باشگاه این برد را تبریک می‌گویم. می‌دانستیم پرسپولیس چگونه بازی می‌کند و تمام نقاط قوت و ضعف‌شان را آنالیز کرده بودیم. توانستیم فوتبال‌مان را به ویژه در نیمه دوم به آنها تحمیل کنیم که مجبور شدند با ۵ دفاع بازی و عقب نشینی کنند.

وی اضافه کرد:

نیمه اول، بازی پایاپای بود اما در نیمه دوم موقعیت ایجاد کردیم و در نهایت تیم پیروز زمین شدیم. به بازیکنانم تبریک می‌گویم که با تمرکز بالا بازی کردند. این برد مبارک‌شان باشد و امیدوارم در آینده هم با همین کیفیت بازی کنیم.

نکونام در پاسخ به این سوال که چقدر از تیمش نسبت به مسابقات قبل راضی بود، گفت:

تیم ما خیلی بهتر از ۲ بازی قبل بازی کرد و هماهنگ‌تر بود. از روز اول گفتم کار زیاد و زمان کم داریم تا خواسته‌مان را در زمین اجرا کنیم. امروز خیلی اشتباهات‌مان کم بود و در هر دو نیمه تیم برتر نسبت به پرسپولیس بودیم. در نیمه دوم هم بازی یک طرفه بود و تنها یک موقعیت به پرسپولیس در آخر بازی دادیم. مهم ۳ امتیاز بود و امیدوارم این روند را در دیدارهای بعد هم داشته باشیم.

سرمربی تراکتور در واکنش به این موضوع خاطرنشان کرد:

رکورد چند فصل نبردن یا بردن برای آمار و ارقام خوب است اما برای ما در این بازی بردن مهم بود. برای ما آمار و ارقام مهم نبود و سعی کردم تیمم را آماده کنم تا به موفقیت برسد. درباره مصدوم‌ها باید بگویم از زمانی که آمدم تیم چند بازیکن مصدوم داشت. ترابی هم امروز می‌توانست از ابتدا بازی کند اما باید ریسک می‌کردیم که در این صورت ممکن بود مسابقات بعدی او را از دست بدهیم. با این وجود مجبور شدیم در اواخر بازی از او استفاده کنیم چون واقعا بازیکن نداشتیم. ایگور هم در یک صحنه هم که درگیری نبود در تمرین ماقبل آخر زانویش درد گرفت و نتوانست ادامه دهد و ما هم ریسک نکردیم. تیم ما واقعا نشان داد که چه کیفیتی دارد و قطعا اگر مصدومان برسند کیفیت‌مان از این هم بهتر می‌شود.

نکونام در نهایت، گفت:

تمام بازیکنان‌مان توانایی این را دارند که بتوانند بازی کنند و بهترین عملکرد را داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *