بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

نکونام به دنبال طلسم شکنی برابر پرسپولیس

2 برد از 12 تقابل جواد نکونام به عنوان سرمربی در تیم های مختلف برابر پرسپولیس

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۸:۱۲
2 برد از 12 تقابل جواد نکونام به عنوان سرمربی در تیم های مختلف برابر پرسپولیس

جواد نکونام امروز برای سیزدهمین بار مقابل پرسپولیس قرار می گیرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

جواد نکونام امروز در تبریز برای سیزدهمین بار به‌عنوان سرمربی مقابل پرسپولیس قرار می‌گیرد؛ تقابلی که برای او همیشه یکی از دشوارترین نبردهای دوران مربیگری‌اش بوده است.

نکونام در ۱۲ بازی قبلی برابر سرخپوشان، تنها دو بار طعم پیروزی را چشید و در مقابل، پرسپولیس ۶ بار موفق به شکست تیم‌های تحت هدایت او شد. چهار دیدار نیز با تساوی به پایان رسید تا کفه ترازو به شکل محسوسی به سود قرمزها سنگینی کند.

سرمربی تراکتور پیش از این با نساجی، فولاد و استقلال برابر پرسپولیس قرار گرفت و حالا چهارمین تیم دوران مربیگری‌اش را مقابل سرخپوشان هدایت می‌کند؛ تیمی پرستاره که امروز امیدوار است طلسم ناکامی‌های نکونام برابر پرسپولیس را بشکند.

آخرین تقابل نکونام و پرسپولیس به مهر ۱۴۰۳ و دربی پایتخت برمی‌گردد؛ مسابقه‌ای که پرسپولیس با گل حسین کنعانی یک بر صفر استقلال را شکست داد. نکونام اما بهترین خاطره‌اش از این رقابت به دوران حضورش روی نیمکت فولاد برمی‌گردد؛ جایی که در زمستان ۱۴۰۰ با پیروزی یک بر صفر مقابل پرسپولیس، یکی از شیرین‌ترین بردهای دوران مربیگری‌اش را جشن گرفت.

حالا در یادگار امام تبریز، جواد به دنبال سومین برد برابر پرسپولیس است؛ بردی که اگر به دست بیاید، علاوه بر اهمیت سه امتیاز، می‌تواند یکی از مهم‌ترین پیروزی‌های او مقابل سرخپوشان باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *