بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

علیرضا منصوریان ستاره استقلالی را به عراق برد + عکس

پوستر صفحه هواداری باشگاه الطلبه از اعلام جذب سیاوش یزدانی از گل گهر

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۲:۵۸
پوستر رسمی باشگاه الطلبه از اعلام جذب سیاوش یزدانی از گل گهر

مدافع پیشین گل گهر و استقلال در آستانه انتقال به فوتبال عراق قرار گرفته است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

سیاوش یزدانی که بعد از تغییرات نیمکت گل گهر سیرجان در تمرینات این تیم حاضر نشد تا شایعاتی پیرامون جدایی‌اش از این تیم شکل بگیرد، حالا در آستانه یک انتخاب جدید قرار دارد. انتخابی که می‌تواند او را لژیونر کند و جدیدترین خبر از این فوتبالیست خبرساز باشد.

یزدانی که تابستان سال گذشته از سپاهان به گل گهر پیوست.

بعد از غیبت در دو هفته شروع فصل، کم کم به یکی از مهره‌های ثابت مدنظر تارتار تبدیل شد.

تابستان امسال که تارتار سمت نیمکت پرسپولیس رفت، سیاوش هم تصمیم به انتخاب تیم جدیدش گرفت.

سیاوش لژیونر می شود

این مدفع بلندقامت که هنوز یک فصل دیگر از قراردادش باقی مانده، با وجود شایعات ابتدایی پیش‌فصل امسال، در روزهای اخیر به تمرینات سیرجانی‌ها برگشت تا اینطور به نظر برسد که حضورش در این تیم تداوم دارد، اما رصد صفحات مجازی فوتبال عراق از اتفاقی جدید و قریب الوقوع حکایت داشت.

آنطور که برخی صفحات هواداری باشگاه الطلبه عراق نوشته‌اند سیاوش یزدانی در آستانه پیوستن به این تیم است و اگر مشکل خاصی رخ ندهد به زودی قرارداد او به امضای نهایی می‌رسد. الطلبه که زیر نظر علیرضا منصوریان هدایت می‌شود، با جذب سیاوش، یک ایرانی دیگر را به جمع خود اضافه خواهد کرد.

پوستر رسمی باشگاه الطلبه از اعلام جذب سیاوش یزدانی از گل گهر

پیگیری‌ها نشان می‌دهد کار باشگاه عراقی برای جذب یزدانی راحت نیست. نکته اینجاست که باشگاه گل گهر سیرجان حاضر نیست به راحتی این بازیکن را از دست بدهد. در دو روز اخیر مذاکراتی طولانی بین سیاوش یزدانی، محمد اسفندیارپور مدیرعامل باشگاه و مهدی رحمتی سرمربی تیم انجام شد و اصرار سیرجانی‌ها بر حفظ این بازیکن است.

با این حال، درخواست یزدانی این است که با وجود قرارداد مالی مناسبی که با سیرجانی‌ها دارد، اجازه جدایی بگیرد و چالش لژیونرشدن را تجربه کند.

سیاوش یزدانی که بهترین دوران فوتبال خود را در استقلال سپری کرد و قهرمانی با این تیم را تجربه کرد و سخت‌ترین روزهایش را هم در ملوان بندرانزلی گذراند، بعد از حضور در سپاهان و گل گهر، حالا در ۳۴ سالگی قرار است از فوتبال ایران خارج شود. انتقالی که با نهایی شدن فاصله چندانی ندارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *