بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

درخواست نجومی آقای ستاره از مدیران استقلال خبرساز شد

آنتونیو آدان درخواست قرارداد 600 هزار دلاری برای ادامه همکاری با استقلال دارد

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۵:۴۸

آنتونیو آدان حدود ۲۰۰ هزار دلار از باشگاه استقلال طلب دارد. او برای ادامه همکاری حاضر شد نیمی از آن را ببخشد اما او برای قرارداد فصل جدید، مبلغی در حدود ۶۰۰ هزار دلار طلب کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مدیریت باشگاه بنابر سفارش و درخواست سرمربی تیم به دنبال بازگرداندن آنتونیو آدان است. دروازه‌بانی که حدود یک ماه قبل مدیریت استقلال تمایلی به ادامه همکاری با او نداشت. اما حالا به دلیل بازگشت خلیفه به اراک، آخرین گزینه آبی‌ها برای پر کردن لیست دروازه‌بان‌های تیم است.

هرچند که این تصمیم برخلاف وعده‌های کادرفنی و مدیریت باشگاه درمورد جوانگرایی و اعتماد به بازیکنان آکادمی است. با این اوصاف مشخص نیست که چرا چند دروازه‌بان از رده امید وجوانان استقلال در تمرینات این تیم شرکت می‌کنند.

آدان حدود ۲۰۰ هزار دلار از باشگاه استقلال طلب دارد. او برای ادامه همکاری حاضر شد نیمی از آن را ببخشد اما او برای قرارداد فصل جدید، مبلغی در حدود ۶۰۰ هزار دلار طلب کرد. با این حساب جمع مطالبه او از باشگاه استقلال به ۷۰۰ هزار دلار خواهد رسید.

در برخی از بازی‌های فصل گذشته، تجربه این دروازه‌بان اسپانیایی به کمک استقلال آمد اما به هرحال او یک بازیکن ۳۹ ساله است و حالا باید دید مدیریت استقلال چه تصمیمی در مورد این درخواست مالی آدان می‌گیرد.

قرار است آدان در صورت توافق نهایی و قطعی، در روزهای پیش رو راه بازگشت به تهران را در پیش بگیرد.

تیم استقلال روز جمعه ۲۳ مرداد در اولین ایستگاه لیگ برتر میزبان مس شهر بابک است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *