سرمربی تیم مشهور لیگ برتری نقره داغ شد + جزئیات
محمد ربیعی از سرمربیگری تیم فوتبال تراکتور برکنار شد

جواد نکونام کاپیتان پیشین تیم ملی ایران به عنوان سرمربی جدید تیم تراکتور انتخاب شد.
شب گذشته در پایان یک جلسه طولانی میان حجت کریمی مدیرعامل و محمد ربیعی سرمربی تیم فوتبال تراکتور موضوع قطع همکاری میان طرفین مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در نهایت بنابراین شد که پیش از اولین جلسه مطبوعاتی مدیرعامل جدید این باشگاه، پایان همکاری میان این دو رقم بخورد.
ظاهرا مدیریت باشگاه با ربیعی اختلاف نظرهایی داشت. جمعبندی این جلسه پایان دوره کوتاه همکاری پیش از شروع لیگ و پس از انجام آخرین بازی تدارکاتی سرخپوشان مقابل شمس آذر شد.
بلافاصله پس از قطع همکاری، باشگاه تراکتور با گزینه جدید به مذاکره پرداخت. از قرار معلوم امروز بعد از ظهر جواد نکونام رسما به عنوان سرمربی جدید تراکتور معرفی خواهد شد. از روز قبل مشخص شد که امروز بعد از ظهر حجت کریمی مدیرعامل جدید این باشگاه اولین نشست مطبوعاتی خود را با خبرنگاران تبریزی برگزار خواهد کرد. حالا این جلسه معارفه سرمربی جدید این باشگاه نیز خواهد بود. بدین ترتیب جواد نکونام پس از یک دوره غیبت طولانی به صحنه رقابتهای باشگاهی باز میکرد و کارش را در باشگاه تراکتور آغاز خواهد کرد.
جواد نکونام (زاده ۱۶ شهریور ۱۳۵۹) بازیکن پیشین و سرمربی اهل فوتبال ایران است. او با حضور در ۱۴۹ بازی ملی، رکورددار بیشترین بازی ملی و بیشترین کاپیتانی در تیم ملی فوتبال ایران است. وی سابقه بازی در تیمهای پاس تهران، اوساسونا اسپانیا، استقلال تهران، الوحده امارات، الشارجه امارات، الکویت کویت، سایپا تهران و العربی قطر را دارد.


پیام مهم لژیونر سرشناس ایرانی به مدیران پرسپولیس رسید + جزئیات
پیشکسوت شاکی پرسپولیس برای محسن خلیلی خط و نشان کشید + جزئیات
ستاره پرسپولیسی آماده آتش بازی مقابل غول فوتبال انگلیس + جزئیات
تور سپاهان برای شکار شاه ماهی پرسپولیس در نقل و انتقالات
خبر مهم برای هواداران استقلال و پرسپولیس در آستانه آغاز فصل جدید
خبرخوش برای هواداران استقلال؛ احتمال بازگشت رضاییان!









