شوخی کنایه آمیز سرمربی استقلالی به خرید جدید پرسپولیس
شوخی پیروز قربانی سرمربی آلومینیوم با ابوالفضل جلالی بازیکن پرسپولیس پیش از دیدار دوستانه دو تیم : «چطوری یاغی!»

ابوالفضل جلالی مدافع سابق تیم فوتبال استقلال در ابتدای بازی دوستانه امروز با آلومینیوم اراک با سرمربی حریف برخورد جالبی داشت.
با آغاز دیدار دوستانه پرسپولیس و آلومینیوم، خوشوبشهای پیش از بازی میان اعضای دو تیم فضای جالبی را در کنار زمین رقم زد.
تقریبا همه با یکدیگر خوش و بش کردند و نقاط مشترک زندگی ورزشی خود را برای لحظاتی باهم مرور کردند و از احوال یکدیگر باخبر شدند.
ابوالفضل جلالی، مدافع چپ پرسپولیس در ترکیب اصلی تیمش مقابل آلومینیوم قرار دارد.
مشخص شد که دیگر مصدومیتی ندارد، پیش از شروع مسابقه به سمت پیروز قربانی، سرمربی جدید تیم اراکی، رفت و با او دیدار کرد.
جلالی و قربانی که پیش از این هم با یکدیگر ارتباط صمیمانهای داشتند، برخورد گرمی با هم داشتند و مدافع پرسپولیس سرمربی آلومینیوم را در آغوش گرفت.
قربانی نیز با اشاره به انتقال جلالی از استقلال به پرسپولیس، با لحنی شوخ خطاب به مدافع سابق آبیها گفت:
«چطوری یاغی!»
این جمله کوتاه قربانی باعث شد برخورد دو چهره آشنا، پیش از آغاز بازی دوستانه دو تیم، به یکی از سوژههای جالب کنار زمین تبدیل شود و آنها با هم شوخی کردند.


مربی استقلال هواداران آبی را خوشحال کرد !! + جزئیات
رونمایی رسمی پرسپولیس از خرید جدید نقل و انتقالاتی + جزئیات
پدیده جوان لیگ برتر در تور پرسپولیس افتاد + جزئیات
ماجراجویی ستاره جنجالی پرسپولیس در فوتبال ایران ادامه دارد + جزئیات
اقدام جدی و مهم مدیران استقلال ؛ این خارجی ماندنی شد
دست رد ستاره محبوب آبی پوشان به مدیران باشگاه ؛ جدایی قطعی است !









