بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شروع مذاکرات استقلال با دو ستاره محبوب برای تمدید قرارداد

علی تاجرنیا رئیس هیئت مدیره استقلال: به دنبال تمدید قرارداد چشمی و کوشکی هستیم

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ | ۱۷:۱۲
علی تاجرنیا رئیس هیئت مدیره استقلال: به دنبال تمدید قرارداد چشمی و کوشکی هستیم

علی تاجرنیا از تصمیم استقلال برای آغاز مذاکرات تمدید قرارداد با روزبه چشمی و علیرضا کوشکی خبر داد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

با بسته بودن پنجره، حفظ ستون‌های اصلی و تمدید قرارداد بازیکنان کلیدی اهمیت بیشتری پیدا کرده است.
مدیران استقلال در کنار پیگیری حقوقی برای رفع محرومیت، قصد دارند قرارداد نفرات مدنظر بختیاری‌زاده را تمدید کنند.
یاسر آسانی با استقلال قرارداد دارد و مدیران باشگاه بر پایبندی او و باشگاه به تعهدات تأکید دارند.

تاجرنیا در گفتگویی با آوای استقلال درباره وضعیت آسانی گفت:

«یاسر آسانی با باشگاه استقلال قرارداد دارد و طبیعتاً هر دو طرف باید به تعهدات خود پایبند باشند. امیدواریم روند امور به خوبی پیش برود و مشکلی برای ادامه حضور او در استقلال وجود نداشته باشد.»

رئیس هیئت مدیره استقلال سپس درباره روزبه چشمی و علیرضا کوشکی توضیح داد: 

«قرارداد این دو بازیکن با باشگاه به پایان رسیده است و با توجه به شرایط فعلی استقلال و نیازهای فنی تیم، برای تمدید قرارداد با آنها اقدام خواهیم کرد.»

چشمی در سال‌های اخیر یکی از بازیکنان باتجربه و تأثیرگذار رختکن استقلال بوده و قابلیت بازی در خط دفاع و میانه میدان را دارد.

کوشکی نیز فصل گذشته در بخش هجومی حضور داشت و حالا ادامه همکاری هر دو بازیکن به نتیجه مذاکرات تازه با مدیریت باشگاه بستگی دارد.

تاجرنیا تأکید کرد که تمدید قراردادها بدون توجه به شرایط مالی انجام نخواهد شد و گفت: 

«تلاش ما این است که با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی باشگاه، همه پرداخت‌ها و قراردادها به شکلی مدیریت شود که هزینه‌ها کاملاً اثربخش و در راستای منافع استقلال باشد.»

با توجه به محدودیت استقلال در ثبت بازیکنان جدید، تمدید قرارداد نفرات فصل گذشته یکی از اصلی‌ترین راه‌های سهراب بختیاری‌زاده برای حفظ عمق فهرست خواهد بود.

حالا باید دید مذاکرات با چشمی و کوشکی در چه زمانی آغاز می‌شود و طرفین برای ادامه همکاری به توافق خواهند رسید یا خیر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *