پرسپولیسی ها در انتظار عملی شدن یک وعده
بازیکنان پرسپولیس در انتظار پرداخت ۲۰ درصد از قرارداد فصل جدید

مدیران پرسپولیس برای تسویه حساب فصل قبل و پیش پرداخت برای فصل جدید به اعضای این تیم برنامههای ویژهای دارند.
با واریز آخرین پرداختی به پرسپولیسی ها بابت مطالبات شان از فصل قبل تا به امروز سرخ پوشان موفق شده اند چیزی حدود ۹۵ درصد از طلب خود را از باشگاه دریافت کنند.
این در حالی است که مدیران پرسپولیس در پی تامین بودجه ای دیگر برای پرداخت مابقی مطالبات فصل قبل شاگردان یحیی گل محمدی و اعضای تیم هستند تا بدین ترتیب عدد بدهی باشگاه به سرخ ها بابت فصل قبل به صفر برسد.
در این راستا از باشگاه خبر می رسد مدیران در تلاش برای پرداخت پیش قرارداد اول بازیکنان بابت فصل جدید هستند، اتفاقی که گفته می شود قرار است تا قبل از آغاز بازی های این فصل رخ بدهد.
شنیده های ما از مسئولان باشگاه از این حکایت دارد که مقرر شده حداقل ۲۰ درصد از مطالبات مربوط به فصل جدید پرداخت شود تا پرسپولیسی ها با روحیه ای خوب فصل جدید را استارت بزنند.


اقدام تحسین برانگیز باشگاه استقلال در آستانه نبرد آسیایی + جزئیات
پیام معنادار سرمربی چادرملو برای حمید علیدوستی
توصیف تراکتور به عنوان یکی از تیمهای قدرتمند آسیا
واکنش مدیرعامل تراکتور به صحبتهای نکونام درباره اولویتهای تیم
تغییر برنامه بازگشت استقلال از پرواز به سفر زمینی
رفع موانع خروج از کشور و همراهی ستاره محبوب استقلال با این تیم در سفر به عراق









