خبر بد از اردوی فرانسه، مهره کلیدی مصدوم شد
اورلین شوامنی ستاره فرانسه مصدوم شد

اورلین شوامنی نمیتواند تیم ملی فرانسه را در بازی برابر پاراگوئه همراهی کند.
به نظر میرسد که مشکلات بیشتری برای اورلین شوامنی شکل گرفت.
به ادعای RMC، این هافبک پس از تشدید مصدومیتش از ناحیه ران در آخرین جلسه تمرینی قبل از دیدار مرحله یک هشتم نهایی، بازی مقابل تیم ملی پاراگوئه را از دست خواهد داد.
انتظار میرود مانو کنه در ترکیب اصلی مقابل پاراگوئه جایگزین او شود.
این خبر بدی برای دیدیه دشان است. از دست دادن یکی از بازیکنان کلیدی او اکنون قطعی است. این بازیکن پس از عود مجدد مصدومیت عضله ران، یک هفته از میادین دور خواهد بود. جای خالی او در مهمترین مقطع برای تیم ملی فرانسه در این جام جهانی تا به اینجا، احساس خواهد شد. این اولین باری نیست که او با چنین وضعیتی روبرو می شود. او همچنین مجبور شد در بازی مقابل عراق زمین را ترک کند که در آن بازی هم مانو کنه جای او را پر کرد.
غیبت شوامنی تنها غیبتی خواهد بود که فرانسه برای بازی مرحله یک هشتم نهایی در فیلادلفیا با آن مواجه است. این کاپیتان دوم خروسها یکی از بازیکنان برجسته در خارج از دایره «سه ستاره بزرگ» فرانسه بوده است، پدیدهای درخشان که مصدومیتها و مشکلات عضلانیاش بالاخره کار دستش داد.


پیام معنادار سرمربی چادرملو برای حمید علیدوستی
توصیف تراکتور به عنوان یکی از تیمهای قدرتمند آسیا
واکنش مدیرعامل تراکتور به صحبتهای نکونام درباره اولویتهای تیم
تغییر برنامه بازگشت استقلال از پرواز به سفر زمینی
رفع موانع خروج از کشور و همراهی ستاره محبوب استقلال با این تیم در سفر به عراق
بازگشت ستاره محبوب پرسپولیس به تمرینات گروهی این تیم پس از گذراندن دوران مصدومیتش









