ادامه همکاری ربیعی با تراکتور؛ تأکید مالک باشگاه
محمدرضا زنوزی: محمد ربیعی همچنان سرمربی تراکتور است

مالک باشگاه تراکتور درباره نیمکت این تیم برای فصل تاکید کرد که قرار نیست تغییر جدیدی صورت بگیرد. محمدرضا زنوزی در این باره به برنامه برجام ۲۶ خبر داد که محمد ربیعی همچنان در رأس نیمکت تیم فوتبال تراکتور به کارش ادامه خواهد داد.
مالک تراکتور تأکید کرد تغییری روی نیمکت این تیم ایجاد نخواهد شد.
محمدرضا زنوزی در برنامه برجام ۲۶ خبر داد که محمد ربیعی همچنان سرمربی تراکتور خواهد بود.
محمدرضا زنوزی در این باره گفت:
«مدت قرارداد ما با محمد ربیعی یک و نیم ساله است. من که مربی خارجی نمیآورم و برای هیچ تیمی چنین چیزی صلاح نمیدانم چون متضرر میشویم. اسکوچیچ به خاطر شرایط جنگ رفت.»
با جدایی دراگان اسکوچیچ که زمستان سال گذشته اتفاق افتاد، محمد ربیعی به عنوان جانشین وی انتخاب شد و در فاصله چند ساعت تا بازی آسیایی مقابل الغرافه قطر به اردوی تیم اضافه شد.
پس از حضور ربیعی روی نیمکت تراکتور، جنگ باعث تعطیلی لیگ شد.
در مدت کوتاه حضور او، تراکتور مقابل الغرافه و گلگهر پیروز شد و با ملوان مساوی کرد که صعود به دور بعدی لیگ نخبگان و رده دوم جدول لیگ برتر را قطعی کرد.
زنوزی در تکمیل صحبت هایش گفت:
«آقای ربیعی برای فصل بعد انتخاب نشدند، ابقا شدند. قرارداد یکسال و نیم بسته بودند. او یک مربی جوان است، برای تیم و تمرینات وقت میگذارد و از نظر فنی جزو سه چهار مربی ایرانی است که قبولش دارم. پارسال قرار شد بیاید کمک کند و امسال هم همچنان ایشان روی نیمکت است. پایه تیم ما مشخص است و کمترین خروجی را در چند سال گذشته داشتهایم و به همین خاطر داریم نتیجه میگیریم.»


امیدواری تاتنهام به جذب ستاره بارسلونا
آث میلان مهره فرانسوی را به خدمت گرفت
باشگاه استقلال همچنان چشم انتظار رامین رضاییان
ماجراجویی کاپیتان پرسپولیس در فوتبال ایران ادامه دارد + جزئیات
ضدحال سنگین تیم مطرح فوتبال جهان به ستاره استقلال + جزئیات
آخرین خبر از لیگ برتری شدن تیم فوتبال صنعت نفت آبادان + جزئیات









