بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مخالفت قاطع گرشاسبی با جدایی بازیکنان فولاد؛ شایعات تکذیب شد

حمیدرضا گرشاسبی: هیچ بازیکنی اجازه جدایی از فولاد را ندارد

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ تیر ۱۴۰۵ | ۱۸:۴۵
حمیدرضا گرشاسبی: هیچ بازیکنی اجازه جدایی از فولاد را ندارد

حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل فولاد خوزستان با رد شایعات نقل‌وانتقالاتی پیرامون این تیم تأکید کرد هیچ بازیکنی اجازه جدایی ندارد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

حمیدرضا گرشاسبی در گفت‌وگو با رسانه رسمی باشگاه فولاد خوزستان اظهار داشت:

علاوه بر اینکه اجازه جدایی به هیچ بازیکنی را نداده‌ایم، برای تقویت تیم نیز از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد. متاسفانه اخباری که این روزها درباره نقل‌وانتقالات فولاد و جدایی برخی بازیکنان جوان ما به دیگر تیم ها منتشر می‌شود، شیطنت برخی افراد است. عده‌ای که مخالف موفقیت فولاد هستند، تنها دو روز پس از آغاز تمرینات با حاشیه‌سازی به دنبال ایجاد فضای منفی پیرامون تیم هستند.

مدیرعامل باشگاه فولاد در واکنش به برخی شایعات درباره احتمال جدایی بازیکنان جوان و آینده‌دار این تیم گفت:

یکی از اهداف اصلی سرمایه‌گذاری در آکادمی، استفاده از خروجی‌های آن در تیم‌های اصلی و کاهش وابستگی‌ها بوده است. البته در فوتبال حرفه‌ای، برای دستیابی به اهداف تعیین‌شده، جذب بازیکن باید به بهترین شکل ممکن انجام شود.

گرشاسبی ادامه داد:

خوشبختانه از بازیکنان توانمند زیادی بهره‌مند هستیم که بخشی از آنها را جوانان مستعد منتقل‌شده از آکادمی تشکیل می‌دهند. این بازیکنان سرمایه‌های باشگاه هستند و قطعاً آنها را حفظ خواهیم کرد. همچنین با توجه به درخواست کادر فنی، تیم را به‌صورت هدفمند تقویت می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد:

اهل بزرگ‌نمایی نیستم و ترجیح می‌دهم در سکوت کارمان را پیش ببریم. امیدواریم با کمک همه دلسوزان، تیمی قدرتمند و در شأن نام فولاد برای فصل آینده آماده کنیم.

در چند روز اخیر خبرهایی در مورد پیوستن یوسف مزرعه بازیکن فولاد به استقلال مطرح شد.

این موضوع واکنش مدیرعامل خوزستانی‌ها را به همراه داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *