بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش خاص سرمربی تیم ملی فوتبال برزیل به نبرد حساس با ژاپن

کارلو آنچلوتی سرمربی تیم ملی برزیل : برای تمام سناریوها مقابل ژاپن برنامه داریم

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 تیر 1405 | 13:03

کارلو آنچلوتی سرمربی تیم ملی برزیل گفت : در چنین دیدارهایی باید هم از نظر ذهنی و هم از نظر روحی آماده باشیم. امکان دارد بازی به وقت‌های اضافه یا ضربات پنالتی کشیده شود و برای تمام این سناریوها برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

کارلو آنچلوتی سرمربی تیم ملی برزیل، در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل ژاپن در مرحله حذفی جام جهانی ۲۰۲۶ گفت:

در چنین دیدارهایی باید هم از نظر ذهنی و هم از نظر روحی آماده باشیم. امکان دارد بازی به وقت‌های اضافه یا ضربات پنالتی کشیده شود و برای تمام این سناریوها برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

وی با اشاره به شرایط تیمش افزود:

بازیکنان انگیزه و اعتماد به نفس بالایی دارند و عملکرد تیم در دو دیدار اخیر رضایت‌بخش بوده است. به همین دلیل با آمادگی کامل به مصاف ژاپن می‌رویم.

سرمربی برزیل همچنین با اشاره به حساسیت بازی‌های حذفی خاطرنشان کرد:

این مرحله فرصت جبران ندارد و تنها یک مسابقه سرنوشت را مشخص می‌کند. ما تیمی باکیفیت و باتجربه در اختیار داریم و به توانایی بازیکنانمان ایمان داریم.

آنچلوتی درباره آخرین وضعیت نیمار نیز اظهار کرد:

روند بهبودی او بسیار خوب بوده است. هرچند به دلیل مصدومیت نتوانست در تمام تمرینات کنار تیم باشد، اما اکنون شرایط بازی کردن را دارد و می‌تواند بیش از ۱۵ دقیقه در میدان حضور داشته باشد. مدت زمان بازی او به روند مسابقه بستگی خواهد داشت.

برزیل و ژاپن آخرین بار در دیداری دوستانه در توکیو برابر هم قرار گرفتند که آن مسابقه با پیروزی ۳ بر ۲ سامورایی‌ها به پایان رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *