نیوزیلند با سرعت بالا به سوی پیشرفت؛ وعده بیزلی برای آینده
دارن بیزلی سرمربی نیوزیلند: این تجربه ما را قویتر میکند

دارن بیزلی سرمربی تیم ملی نیوزیلند پس از شکست سنگین برابر بلژیک و حذف از جام جهانی ۲۰۲۶، با وجود ناکامی تیمش تأکید کرد این تجربه در آینده به سود بازیکنان خواهد بود.
نیوزیلند با شکست ۵-۱ مقابل بلژیک در آخرین بازی گروهی جام جهانی، در قعر گروه هفتم قرار گرفت و حذف شد.
با این حال، سرمربی بیزلی از عملکرد تیمش در طول مسابقات رضایت داشت و معتقد است این تجربه به پیشرفت نسل فعلی کمک خواهد کرد.
بیزلی در نشست خبری پس از مسابقه گفت:
«وقتی قرعهکشی انجام شد و فهمیدیم آخرین بازیمان مقابل بلژیک است، تصور میکردیم آنها تا آن زمان شش امتیازی شده باشند و شاید این موضوع به نفع ما تمام شود. ما باید امتیازات لازم را از دو بازی اول میگرفتیم و فرصت انجام این کار را هم داشتیم، اما نتوانستیم از آن استفاده کنیم.»
او درباره شکست برابر بلژیک افزود:
«تلاش کردیم به بازی برگردیم. نمیخواستیم جام جهانی را با یک شکست دو بر صفر به پایان برسانیم، برای همین جلو کشیدیم تا گل بزنیم و اختلاف را جبران کنیم، اما متأسفانه چند بار دیگر هم تنبیه شدیم.»
نیوزیلند در این مسابقه با گل الیجا جاست که سومین گل او در این دوره از رقابتها بود، یکی از گلها را جبران کرد، اما بلژیک در دقایق پایانی دو بار دیگر دروازه این تیم را باز کرد.
سرمربی نیوزیلند با اشاره به آینده تیمش گفت:
«بیشتر این بازیکنان چهار سال دیگر هم در جام جهانی حضور خواهند داشت و قطعاً از این تجربه سود خواهند برد. اگر میخواهیم به هدفمان که صعود به مراحل حذفی است برسیم، باید از این مسابقات درس بگیریم. این گروه از بازیکنان آینده بسیار روشنی دارند؛ هم در رده باشگاهی و هم در تیم ملی. این شکست باید برای ما دردناک باشد، چون در جام جهانی بودیم و حالا باید به خانه برگردیم.»


انتقاد مهم حمید درخشان از سرمربی تیم ملی فوتبال ایران خبرساز شد + جزئیات
انتقاد آتشین پیشکسوت استقلال از امیر قلعه نویی سوژه شد + جزئیات
قرارداد چهارساله وینگر هلندی با الهلال؛ انتقالی تاریخی در نقل و انتقالات تابستانی
پیشکسوت استقلال تیم ملی فوتبال ایران را به باد انتقاد گرفت + جزئیات
توافق استون ویلا با چلسی برای جذب قرضی گارناچو
پیام معنادار علی کفاشیان درباره عملکرد تیم ملی









