مراسم افتتاحیه لسآنجلسی؛ ادای دین به بکام در سبک اسکار + عکس
مراسم افتتاحیه جام جهانی در لسآنجلس؛ شبیه به اسکار با اعطای ستاره هالیوود به دیوید بکام

مراسم افتتاحیه جام جهانی در لسآنجلس بیشتر شبیه به مراسم اسکار بود، مراسمی که با اعطای ستاره هالیوود به دیوید بکام به اوج رسید.
دیوید بکام، ستاره ۵۱ ساله پیشین فوتبال انگلیس و یکی از مالکان اینتر میامی، همزمان با پیوند فوتبال و هالیوود به مناسبت جام جهانی ۲۰۲۶، با دریافت یک ستاره در بلوار مشاهیر هالیوود تجلیل شد.
دیوید بکام این مراسم را سورئال خواند. همسرش ویکتوریا (طراح مد) و بازیگر مشهور آمریکایی تام کروز در این مراسم حضور داشتند و از او به شدت تمجید کردند.
کروز مسیر زندگی بکام را یک داستان تمام عیار هالیوودی توصیف کرد، از کار سخت، اراده و تاثیر جهانی بر ورزش و فرهنگ.
نکته جالب اینجا بود که به جای فرش قرمز سنتی هالیوود یک فرش سبز شبیه به زمین چمن برای گرامیداشت این مناسبت پهن شده بود.
سر دیوید در این باره گفت:
«من همیشه یک رویاپرداز بودهام، اما هرگز تصور نمیکردم افتخاری مثل این نصیب یک فوتبالیست انگلیسی از طبقه کارگر مثل من شود.»



معرفی تیم منتخب رقابت های جام جهانی ۲۰۲۶ + عکس
کریستیانو رونالدو با اقدامی بی سابقه فضای مجازی را منفجر کرد + عکس
تصویر عجیب ستاره تیم ملی اسپانیا با جام قهرمانی در یک کیسه پلاستیکی + سند
باورنکردنی ؛ عکس زیرخاکی مسی با ستاره های اسپانیای قهرمان جهان + عکس
پیراهن مشکی چلسی با استقبال سرد هواداران مواجه شد + عکس
کنایه سنگین مهدی هاشمی نسب به تیم ملی فوتبال آرژانتین + سند









