بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

انتقاد آتشین پیشکسوت فوتبال ایران از امیر قلعه نویی + جزئیات

اصغر شرفی پیشکسوت فوتبال ایران : آقای قلعه‌نویی بلد نیستی لباس بپوشی لااقل گرمکن تنت کن

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 خرداد 1405 | 14:02

اصغر شرفی پیشکسوت فوتبال ایران گفت : آقای قلعه نویی اگر بلد نیستی پیراهنت را توی شلوارت بکنی لااقل گرمکن تنت کن و با یک دست لباس ورزشی کنار زمین حاضر شو.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

اصغر شرفی مربی پیشین تیم ملی در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین در رابطه با نحوه رفتار صورت گرفته با تیم ملی اظهار داشت:

  بچه‌های تیم ملی تا بخواهند فاصله زمانی ۱۲ ساعته مکزیک در شرق آمریکا با کشورمان را به لحاظ فیزیولوژیکی برای خودشان حل و فصل کنند زمان می‌برد. امیدوارم حداقل از مکزیک تا لس آنجلس را با ماشین نروند چون ۵ ساعت طول می‌کشد. رفتار آمریکایی‌ها با تیم ملی ما حتی از زندانی‌ها هم بدتر است. چون یک زندانی لااقل می‌داند چه خلافی کرده که به خاطرش به زندان رفته اما این بچه‌ها هیچ گناهی نکرده‌اند اما دارد با آنها به این شکل رفتار می‌شود.

وی همچنین با انتقاد نسبت به وضعیت ظاهری برخی مسئولان و اعضای کادر فنی تیم ملی در مجامع بین‌المللی و یا مسابقات فوتبالی گفت:

آقای تاج آن چه لباسی است که می‌پوشی و با آن به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال ایران راهی کانادا می‌شوی؟ آقای قلعه نویی پیراهنت را روی شلوار نینداز. یعنی یک دست کت و شلوار مرتب ندارید بپوشید؟ ناسلامتی شما نماینده ۹۰ میلیون ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی هستید، لااقل شیک پوش باشید. آقای قلعه نویی اگر بلد نیستی پیراهنت را توی شلوارت بکنی لااقل گرمکن تنت کن و با یک دست لباس ورزشی کنار زمین حاضر شو.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *