بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آرسنال رقیب منچستریونایتد برای جذب ستاره پورتو

آرسنال و منچستریونایتد به دنبال جذب ویلیام گومز ستاره پورتو

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ | ۱۷:۳۴
آرسنال و منچستریونایتد به دنبال جذب ویلیام گومز ستاره پورتو

رویکرد آرسنال در پنجره تابستانی جذب بازیکنان جوان است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

آرسنال یکی از مدعیان جدی جذب ویلیام گومز، ستاره ۲۰ ساله برزیلی پورتو شده. طبق خبر تازه گلوبو اسپورت، توپچی‌ها به جمع منچستریونایتد و اتلتیکومادرید پیوسته‌اند و برای کسب اطلاعات از وضعیت این بازیکن جوان اقدام کرده‌اند. این حرکت بخشی از استراتژی میکل آرتتا برای تقویت خط حمله تیمش با استعدادهای جوان و با پتانسیل بالا است.

ویلیام گومز کاروالیو سانتوس، متولد ۱۵ مارس ۲۰۰۶ در آراکاجو برزیل در ژانویه ۲۰۲۵ از سائوپائولو به پورتو پیوست و سریعاً خود را به عنوان یکی از پدیده‌های لیگ پرتغال معرفی کرد. او در فصل گذشته با وجود دقایق بازی محدود (حدود ۱۱۶۸ دقیقه در لیگ)، ۸ گل به ثمر رساند و یک پاس گل داد که همراه با عملکرد در جام حذفی و اروپا، آمار کلی‌اش را به حدود ۱۳ گل و ۲ پاس گل در تمام رقابت‌ها رساند. پورتو با درخشش او، عنوان قهرمانی لیگ برتر پرتغال را به دست آورد. گومز عمدتاً به عنوان بال راست توپ می‌زند اما پای چپ قدرتمندش و تکنیک بالا اجازه می‌دهد در جناح چپ یا به عنوان مهاجم دوم هم به میدان برود

آرتتا در کمین ستاره های جوان

آرتتا سال‌هاست بر جذب بازیکنان جوان با پتانسیل فروش بالا تمرکز دارند. گومز با قد ۱۷۱ سانتی‌متر، سرعت انفجاری، دریبلینگ عالی و قدرت شوت‌زنی از راه دور، مشخصاتی شبیه به بال‌های مدرن امروزی ارائه می‌کند. او گزینه‌ای مکمل یا حتی رقیب برای ساکا در سمت راست یا مارتینلی در سمت چپ به حساب می‌آید. آرسنال فصل گذشته با وجود قهرمانی تاریخی در برخی مقاطع از عمق نیمکت رنج برد و ورود یک بال پویای برزیلی می‌تواند تعادل و خلاقیت بیش‌تری به خط حمله اضافه کند.

رقابت اما شدید است. منچستریونایتد تحت هدایت مایکل کریک به دنبال بازسازی با بازیکنان جوان می‌گردد و گومز گزینه جذابی به شمار می‌رود. اتلتیکومادرید، او را تحت نظر دارد. هر ۳ باشگاه با نمایندگان بازیکن تماس گرفته‌اند.

پورتو تمایلی به فروش آسان ندارد. بند فسخ قرارداد گومز ۸۰ میلیون یوروست و باشگاه پرتغالی حداقل ۶۰ میلیون یورو برای فروش نقدی طلب می‌کند. ارزش بازار فعلی او حدود ۲۵-۳۵ میلیون یورو تخمین زده می‌شود اما عملکرد فصل اخیر و علاقه غول‌های اروپا این رقم را به شدت افزایش داده. پرداخت چنین مبلغی برای آرسنال، نیازمند فروش بازیکنان مازاد خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *