بهترین خبر ممکن برای شاگردان قلعه نویی در آستانه تقابل با مالی
تیم ملی فوتبال مالی برای دیدار با ایران 5 بازیکن خودش را در اختیار نخواهد داشت

فدراسیون فوتبال مالی اعلام کرد که پنج بازیکن به دلایل مختلف نمیتوانند برابر ایران به میدان بروند.
از فهرست ۲۶ بازیکن دعوتشده به اردوی تیم ملی برای تقابل با ایران، پنج نفر به دلایل مختلف در این اردو حضور نخواهند داشت.
در چارچوب یک دیدار دوستانه که قرار است امروز برابر ایران برگزار شود. تیم ملی فوتبال مالی از ابتدای این هفته در ترکیه بهسر میبرد. در شهر آنتالیا، بازیکنان این تیم که به «عقابها» شهرت دارند، در مجموعه ورزشی «گلوریا اسپورتس آرنا» گرد هم آمدهاند.
در فهرست ۲۶ نفره اعلامشده از سوی سرمربی تیم، بادرا آلو دیالو، فدراسیون فوتبال مالی اعلام کرده است که ۲۱ بازیکن به اردو ملحق شدند. پنج بازیکن دیگر به دلایل مشکلات اداری، مصدومیت و بیماری غایب خواهند بود.
بر اساس اعلام این فدراسیون، غایبان شامل حاماری ترائوره و آمادو دانته (مدافعان)، محمد کامارا و سومایلا دیاباته (هافبکها) و لاسینه سینایوکو (مهاجم) هستند.


افسوس بزرگ حمید درخشان درباره تیم ملی فوتبال ایران + جزئیات
تمجید ویژه پیشکسوت استقلال از عملکرد تیم ملی فوتبال ایران
پیام معنادار قالیباف خطاب به ملی پوشان فوتبال ایران
انتقاد احمد السید از عملکرد تیم ملی مصر در دیدار با ایران
باشگاه مطرح اروپایی به دنبال شکار ستاره تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی
حمایت تمام قد و ویژه مهدی تاج از ستاره های تیم ملی فوتبال ایران + جزئیات









