چشم یحیی گل محمدی روشن شد ؛ مربی جدید پرسپولیس به تهران رسید
طلسم نیامدن مربی پرسپولیس شکسته شد ؛ اوسمار لوس ویرا دستیار جدید یحیی گل محمدی به تهران رسید

طلسم نیامدن مربی پرسپولیس شکسته شد و اوسمار لوس ویرا دستیار جدید یحیی گل محمدی به تهران رسید تا از فردا کارش را برای سرخ ها آغاز کند.
برنامه مربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در جمع سرخپوشان مشخص شد.
مربی جدید و برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس در نهایت پس از کش و قوس فراوان امشب وارد تهران شد تا طلسم نیامدن دستیار یحیی گل محمدی بشکند.
ویرا که قرارداد خود را به صورت اینترنتی در زمانی که در برزیل حضور داشت امضا کرده بود پس از رسیدن به تهران به هتل محل اقامتی که باشگاه پرسپولیس برایش در نظر گرفته بود رفت تا پس از یک سفر طولانی استراحت کند.
ویرا قرار است فردا به باشگاه پرسپولیس برود تا عکس یادگاری خود را پیراهن تیم جدیدش بگیرد و طبق برنامه از روز سهشنبه در تمرینات سرخپوشان حاضر خواهد شد.
اوسمار ویرا قرار است به عنوان دستیار اول یحیی گلمحمدی در جمع سرخپوشان مشغول به کار شود و با این شرایط از روز سه شنبه به احتمال زیاد تمرینات زیر نظر او و با هماهنگی یحیی گلمحمدی انجام خواهد شد.


مصدومیت بد موقع ستاره پرسپولیس را از ترکیب دور کرد
تأکید یحیی گلمحمدی بر لزوم اعتماد پرسپولیس به سرمربی فعلی
تلاش ستاره محبوب پرسپولیس برای بازگشت به ترکیب ثابت این تیم
حمایت تمام قد علی پروین از پیشکسوتان فوتبال ایران + جزئیات
پیشنهاد ویژه پرسپولیس برای برگزاری جام حذفی
سنگ تمام ویژه پیشکسوت پرسپولیس برای تیم مهدی تارتار + جزئیات









