فوق ستاره مطرح لیگ برتری نقره داغ خواهد شد + جزئیات
ریکاردو آلوز ستاره سپاهان با محرومیتی 4 ماهه مواجه خواهد شد

نویدکیا خواهان ماندن ریکاردو آلوز در سپاهان است، اما محرومیت ۴ ماهه و کاهش بودجه آینده او را مبهم کرده است.
در حالی که بیشتر بازیکنان خارجی سپاهان برای فصل آینده از این تیم جدا خواهند شد، ریکاردو آلوز هافبک چپ پای این تیم وضعیت متفاوتی دارد. آلوز بازیکنی است که از لحاظ فنی مورد تایید محرم نویدکیا است و سرمربی سپاهان علاقه زیادی دارد تا فصل آینده هم از این بازیکن بهره ببرد.
آلوز باید برای فصل آینده یا ادامه این فصل بعد از اتمام جام جهانی، محرومیتی ۴ ماهه را طی کند. این در حالی است که مبلغ قرارداد او بری فصل آینده هم بالا است. با توجه به کم شدن بودجه باشگاه سپاهان، آنها برای پرداخت دستمزد آلوز با مشکل مواجه خواهند شد. قرار است باشگاه سپاهان این دو موضوع را مورد بررسی قرار دهد.
باشگاه سپاهان امیدوار است آلوز مبلغ قرارداد فصل آیندهاش را به شکل قابل توجهی کم کند تا همچنان از این بازیکن استفاده کند. از طرفی گفته میشود آلوز با دو سه پیشنهاد در خارج از ایران روبرو شده و در حال بررسی این پیشنهادهاست. قرار است باشگاه سپاهان با آلوز مذاکره کند تا وضعیت این بازیکن مشخص شود.
آلوز به دلیل فسخ غیرقانونی قراردادش با تراکتور و عقد قرارداد با سپاهان با شکایت باشگاه تبریزی مواجه و ۴ ماه محروم شد.


درخواست مهم پیشکسوت استقلال از مدیران آبی ها
حریف تدارکاتی پرسپولیس قهرمان آفریقا است
بهترین خبر ممکن برای هواداران استقلال از سوی آقای ستاره رسید
تصمیم مهم مهدی تارتار علیه ستاره باتجربه پرسپولیس + جزئیات
دو خرید جدید برای شاگردان رحمتی در گلگهر
ستاره محبوب پرسپولیس در لیست مازاد قرار گرفت









