کنایه آتشین فرشاد پیوس به ستاره های پرسپولیس جنجال به پا کرد
فرشاد پیوس پیشکسوت پرسپولیس : تیمی از 5 بازی از 7 بازی را می بازد نباید دنبال قهرمانی باشد

فرشاد پیوس پیشکسوت پرسپولیس گفت : دوستان می گویند که ما می توانستیم قهرمان لیگ بیست و پنجم شویم که این حرف منطقی نیست. تیمی که ۵ بازی متوالی بیرون از خانه خود از ۷ بازی نیم فصل دوم را می بازد نمی تواند به دنبال قهرمانی باشد.
فرشاد پیوس پیشکسوت پرسپولیس اما این وضعیت را با شرایط تیم محبوبش قبل از تعطیلی لیگ مقایسه کرده و می گوید:
بزرگ ترین تیم ها هم وقتی نتیجه نمی گیرند دچار حاشیه می شوند. رئال مادرید تیم بزرگی است که امسال هیچ جامی نتوانست بگیرد و به همین خاطر هم می بینیم که کاپیتان و هافبک فرانسوی این تیم بزن بزن می کنند یا اینکه امباپه مصدوم تیم را با مشکلات رها می کند و به سفر پر زرق و برق می رود.
او ادامه می دهد:
در پرسپولیس هم پس از نتایج بد نیم فصل دوم شاهد درگیری فیزیکی برخی بازیکنان بودیم که نشان از جو سنگین رختکن این تیم داشت. حالا دوستان می گویند که ما می توانستیم قهرمان لیگ بیست و پنجم شویم که این حرف منطقی نیست. تیمی که ۵ بازی متوالی بیرون از خانه خود از ۷ بازی نیم فصل دوم را می بازد نمی تواند به دنبال قهرمانی باشد. من دوست دارم پرسپولیس تیم محبوبم قهرمان شود اما به مردم نمی توان دروغ گفت.


ستاره محبوب تراکتور و ثبت رکوردی تاریخی با گل پنالتی در هفته چهارم لیگ برتر
بازگشت ستاره محبوب استقلال به ترکیب اصلی پس از یک هفته نیمکتنشینی
پیام معنادار مهدی تارتار درباره تیم فوتبال پرسپولیس
اولین بازی ستاره قرضی با پیراهن نساجی در هفته چهارم لیگ برتر
استقلال با چه ترکیبی برابر فولاد به میدان می رود؟
پیام معنادار سرپرست مدیرعاملی استقلال به هواداران این تیم









